Gratis waardebepaling van je huis in Zwolle

Waarde

Je overweegt te verkopen maar weet niet exact wat je woning waard is? De makelaar komt gratis bij je langs voor een waardebepaling.

Klik op de button voor rechtstreeks contact.

Onderzoek

De makelaar doet eerst een grondig  vergelijkingsonderzoek naar recent verkochte woningen bij jou in de straat en buurt.

Plan een gratis informatiegesprek via de button.

Advies

Nadat alle gegevens zijn verzameld komt de makelaar met een onderbouwde advies. Je bepaalt zelf of je wel/niet wilt verkopen.

Vraag gratis waardebepaling aan via de button.

Eerlijk en goed advies

Jij woont in Zwolle of omgeving en overweegt je huis te verkopen? Dan is vaak de eerste stap een waardebepaling plannen. Wij komen gratis en vrijblijvend langs om de woning te bekijken en jou te adviseren over de vraagprijs, opbrengst en verkooptijd. Geheel zonder enige verplichting weet jij waar je aan toe bent. Op basis daarvan kan je een goede planning maken voor de vervolgstappen. Gewoon eerlijk en goed advies, daar staan we voor!

Dit regelen wij voor jou...

  • Kadastrale recherche
  • Onderzoek naar recent verkochte woningen
  • Woningopname bij je thuis (afspraak)
  • Onderbouwing van de waarde
  • Advies vraagprijs of bieden vanaf
  • Verwachte opbrengst
  • Verwachte snelheid van verkopen


Wacht niet langer en plan nu een gratis en vrijblijvende waardebepaling met de makelaar.

Deze verkopers gingen je voor 

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Mente Zwaving

9

Communicatie, overleg en bereikbaarheid prima. Lonnie Pol is een topmakelaar, stond elk moment klaar met raad en daad. Zeer goede en bruikbare adviezen van een duidelijk ervaren en bovendien vriendelijke makelaar. (Verkoper Zuidkreek 2 Zwolle)

Ms. Nameless
Add Your Stars
Hugo Langhorst

10

Wij vonden het best spannend om ons huis te verkopen in corona-tijd. Meindert was erg vindingrijk in het plannen van zo veel mogelijk bezichtigingen in een korte periode. Dit moest na elkaar, omdat kijkdagen niet mogen van de corona-richtlijnen. Omdat er vaste middagen gepland werden was het voor ons ook erg behapbaar, want met een klein kind en een kat in huis is het lastig om je huis lang netjes te houden. Wij hebben veel kijkers gehad en waren ons huis snel kwijt. (Verkoper Bosboom Toussaintstraat 25 Zwolle)

Ms. Nameless
Add Your Stars
Jacob de Vries

10

Via facebook deze makelaar gevonden, prettige kennismaking en samenwerking. Hij heeft een realistische kijk op de markt, hierdoor is mijn huis snel verkocht. De afhandeling is ook prima gegaan, hij is betrokken en bereikbaar. Hij is ook onze aankoopmakelaar en inmiddels hebben we met hulp van hem een nieuw huis aangekocht. (Verkoper Fluessen 4 Zwolle)
Ms. Nameless
Add Your Stars

Maak nu je keuze

  • Plan vrijblijvend een gratis informatiegesprek of ontvang een waarderapport.
Het informatiegesprek en waarderapport is gratis en geheel vrijblijvend!
Betrouwbare makelaar Zwolle