Diezerpoort Zwolle

Diezerpoort Zwolle

Wonen in Diezerpoort

Diezerpoort valt onder één van de oudste wijken in Zwolle en ligt dichtbij de binnenstad. Diezerpoort bestaat uit meerdere buurten hierdoor wordt door bewoners vaak de naam van de buurt gebruikt in plaats van de wijk. Deze wijk heeft een grote diversiteit aan woningen, koop en huur, duur en goedkoop. Onze makelaars zijn dagelijks actief in deze wijk. Ben je op zoek naar een makelaar? Vraag dan een informatiegesprek aan zodat we samen naar je mogelijkheden kunnen kijken.


Wil je weten wat onze makelaars in Diezerpoort voor je kunnen betekenen?
Klik dan nu op de button voor meer informatie.

Onze diensten en nog veel meer...

Huis verkopen met Zomer Makelaars

Huis verkopen

Verkoop je huis beter met onze verkoopspecialisten. Open en eerlijke communicatie met transparante terugkoppeling.

Geen kijkers, maar kopers en meerdere biedingen voor het beste resultaat met een veilige verkoop zonder gedoe. Daar staan we voor!

Succesvol als aankoopmakelaar

Huis kopen

Succesvol een huis kopen, ook in deze tijd lukt het om voor veel klanten een ander (t)huis te vinden. Daarbij helpen wij jou ook graag.

Toegang tot een database met verkopers waarvan de woning (nog) niet op Funda zichtbaar is. Schrijf je nu in als zoeker of meld je aan via Cribb.

Betrouwbaar taxatierapport

Huis taxeren

Een eerlijk en betrouwbaar taxatierapport door register makelaar/taxateur Meindert, onafhankelijk en volgens de laatste normen op waarde geschat.

Alles vastgelegd in een NWWI gevalideerd taxatierapport met bouwkundige opnamestaat.

Betrouwbare makelaar Zwolle
arrow_drop_up arrow_drop_down