Mijn favorieten

Waardebepaling huis

Waardebepaling huis ZwolleWaardebepaling huis Zwolle: Zomer Makelaars. 

De verkoop van uw woning start vaak met een waardebepaling om zo goed beeld te krijgen over de marktwaarde van uw huis in Zwolle. Er kunnen verschillende redenen zijn om een waardebepaling aan te vragen:

  • Op basis van de geschatte verkoopwaarde wilt u een beslissing nemen of u de stap wel of niet zet. Uw huis verkopen, laat dat maar aan ons over!
  • U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen.
  • U wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.

 

Wat is mijn huis in Zwolle waard?

Om de waarde van uw woning goed in kaart te brengen komen we vrijblijvend en geheel gratis bij u langs, we bekijken uw huis en doen een vergelijking met andere verkochte woningen in Zwolle en omgeving. Als alle gegevens beschikbaar zijn komen we tot een geschatte waarde waarmee u aan de slag kunt om een juiste beslissing te kunnen nemen.
 

Waardering woning in Zwolle

Een waardering is een geschatte waarde waarbij Zomer Makelaars een goed beeld schetst over de waarde van uw woning. We geven aan binnen welke termijn we voor een zo hoog mogelijke prijs uw huis kunnen verkopen. Hierbij doen we een gedegen onderzoek naar recente ontwikkelingen en transacties in Zwolle en omgeving.
 

Waarde van uw huis in Zwolle – Waardebepaling huis Zwolle

Indien u heeft besloten dat u uw woning in Zwolle gaat verkopen begeleiden wij u graag bij het aan- en/of verkooptraject. Wij helpen u zorgeloos verkopen en zien ernaar uit u te mogen helpen bij de aankoop van uw “nieuwe” droomhuis. Let op want er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Zomer Makelaars.
 

Woningwaarde in Zwolle en omgeving

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg.
 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Bent u benieuwd naar de verkoopwaarde van uw huis en zoekt u een makelaar of taxatie? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.
 

Over Zwolle

Het prachtige Zwolle met heeft een gevarieerd aanbod van woningen. Wij beschikken over veel marktgegevens en recente verkooptransacties zodat we op basis van een vrijblijvend bezoek een goede inschatting kunnen maken over de waarde van uw woning.
 

Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring