Wat is mijn huis waard?
Meer weten >>

Page content

Huis Verkopen

Huis verkopen Zwolle

Huis verkopen Zwolle!

Laat ons helpen bij de verkoop van uw huis zodat u verzekerd bent van het beste resultaat!

Het kan een hele opgave zijn om een goede makelaar die vinden die voldoet aan uw wensen. Op het eerste gezicht lijkt het dat alle makelaars hetzelfde doen maar dat is absoluut niet waar. Er zitten enorme verschillen in verkoopbegeleiding, marketing en presentatie's. Wij hebben een schat aan ervaring, zijn gecertificeerd en denken actief mee. Een huis verkopen gaat vaak gepaard met emotie, daar houden wij rekening mee. We zetten uw huis in overleg met u op de juiste manier in de markt zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u 's nachts rustig kunt slapen! 

Nieuwe tijden vragen om een actieve makelaar 

De tijden zijn veranderd maar de doelstelling blijft hetzelfde. Het huis verkopen tegen de hoogste prijs en tegen de beste voorwaarden zodat de volgende stap kan worden gezet naar het "droomhuis". Om de beste deal te sluiten hebben wij een unieke verkoopstrategie ontwikkeld waarmee wij het volledige verkoopproces succesvol begeleiden. Onze strategie werkt! Met ons team halen wij de complete truckendoos open en gebruiken traditionele middelen gecombineerd met moderne mogelijkheden en nieuwe verkooptechnieken om uw wens(en) in vervulling te laten gaan.

Het lukt ons zelfs regelmatig om huizen (ver) boven de vraagprijs te verkopen!

Unieke verkoopstrategie verkoopt zelfs huizen boven de vraagprijs

De woningmarkt trekt enorm aan en met onze unieke verkoopstrategie verkopen wij regelmatig huizen boven de vraagprijs, u heeft maar 1 kans om het goed te doen, dus doe het goed en nodig ons snel uit om uw verkoopkansen te bespreken. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets!

Bijna 100 beoordelingen van klanten met een gemiddelde van 9,2

Bij ons gaat het om mensen, niet om stenen!

Via diverse onafhankelijke externe websites kunnen onze klanten een beoordeling schrijven, in 2014 zijn wij uitgeroepen tot uitstekende makelaar en in 2015 zelfs tot beste makelaar van Overijssel. Ervaar zelf hoe actief en gedreven wij als team voor u aan de slag gaan om samen voor een zo hoog mogelijke opbrengst te zorgen.

Verkopen binnen 3-6-9 of 12 maanden! - Of binnen enkele dagen of weken?

Wat heeft uw voorkeur?

Door onze unieke strategie is het mogelijk om een huis binnen enkele maanden te verkopen, heeft u geen drukte en wilt er liever iets langer over doen? Geen probleem! Dat kunnen we samen bespreken. Vindt u 3 maanden te lang? Wij verkopen ook huizen binnen enkele dagen of weken.  Zomer Makelaars is actief in Zwolle, Hattem, Dalfsen en Hasselt.

Ervaar zelf de gedrevenheid van ons team!

Weten waar uw verkoopkansen liggen? (Huis verkopen Zwolle)

Contact >>

Meer informatie over:

Voordelen huis verkopen via Zomer >>