Page content

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Zwolle

Aankoopmakelaar in Zwolle inschakelen?

Wil jij een huis kopen en ben je op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Zwolle? Zodat je verzekerd bent van het beste resultaat? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons ben je aan het juiste adres.

JOUW belang staat voorop

Bij Zomer Makelaars / Aankoopmakelaar Zwolle kun je rekenen op een full-service aankoopbegeleiding waarbij jouw belang voorop staat, het gehele traject nemen we voor je uit handen en houden je van elke stap volledig op de hoogte. Sinds 2010 zijn wij actief in de regio Zwolle en omgeving en hebben voor veel tevreden klanten hun droomhuis in Zwolle of omgeving aangekocht.

EERLIJK en gedegen advies

Wanneer je besluit een woning in Zwolle te kopen is het slim dat je op zoek gaat naar de juiste aankoopmakelaar. Deze behartigt jouw belangen bij het aankopen van een huis en helpt je zorgeloos een woning te kopen. Wij beschermen je voor onaangename verrassingen achteraf en bij Zomer Makelaars kun je rekenen op een eerlijk en gedegen advies. Jij wilt toch ook weten waar je aan toe bent?

JOUW droomhuis kopen?

Wij helpen je graag bij de aankoop van het “nieuwe” droomhuis, wij begeleiden je bij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat jij alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken je volledig bij het proces en houden je van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij jij de baas blijft! Wij adviseren en jij beslist!

Welke vragen komen er in je op?

Als je een woning in Zwolle op het oog hebt wil je toch ook graag antwoord op de volgende vragen:

  • Is de vraagprijs niet (veel) te hoog?
  • Wat is de werkelijke marktwaarde?
  • Hoe zit het met erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen?
  • Is er sprake van bodemvervuiling?
  • Zijn er asbesthoudende materialen in de woning verwerkt?
  • Hoe is de bouwtechnische staat?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in de wijk?
  • Hoe zit het met de financiële positie van de VvE bij appartementen?
  • Ik heb een woning gezien op erfpacht, hoe zit dat?
  • Hoe zit het met de Open Huis structuur bij vele belangstellenden

Aankoopmakelaar Zwolle, Hattem, Dalfsen, Hasselt

Wanneer jij gebruik maakt van onze aankoopbegeleiding dan krijgt je natuurlijk ook inzage in de marktgegevens en recente aankooptransacties. Door onze marktkennis en ervaring kunnen we een goede inschatting maken over de werkelijke waarde van het huis dat je wilt aankopen. Jij wilt toch ook niet teveel betalen?

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aankoop adviesgesprek.

Afspraak maken met Zomer Makelaars

Video: Waarom een aankoopmakelaar?