Wat is mijn huis waard?
Meer weten >>

Page content

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Zwolle

U wilt een aankoopmakelaar in Zwolle inschakelen?

Wilt u een huis kopen en bent u op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Zwolle? Zodat u verzekerd bent van het beste resultaat? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Úw belang staat voorop

Bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een full-service aankoopbegeleiding waarbij úw belang voorop staat, het gehele traject nemen we voor u uit handen en houden u van elke stap volledig op de hoogte. Sinds 2010 zijn wij actief in de regio Zwolle en omgeving en hebben voor veel tevreden klanten hun droomhuis in Zwolle of omgeving aangekocht.

Eerlijk en gedegen advies

Wanneer u besluit een woning in Zwolle te kopen is het slim dat u op zoek gaat naar de juiste aankoopmakelaar. Deze behartigt úw belangen bij het aankopen van een huis en helpt u zorgeloos een woning te kopen. Wij beschermen u voor onaangename verrassingen achteraf en bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen advies. U wilt toch ook weten waar u aan toe bent?

Uw droomhuis kopen?

Wij helpen graag bij de aankoop van uw "nieuwe" droomhuis, wij begeleiden u bij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij u de baas blijft! Wij adviseren en u beslist!

Welke vragen komen er in u op?

Als u een woning in Zwolle op het oog heeft wilt u toch ook graag antwoord op de volgende vragen:

  • Is de vraagprijs niet (veel) te hoog?
  • Wat is de werkelijke marktwaarde?
  • Hoe zit het met erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen?
  • Is er sprake van bodemvervuiling?
  • Zijn er asbesthoudende materialen in de woning verwerkt?
  • Hoe is de bouwtechnische staat?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in de wijk?
  • Hoe zit het met de financiële positie van de VvE bij appartementen?
  • Ik heb een woning gezien op erfpacht, hoe zit dat?

Aankoopmakelaar Zwolle, Hattem, Dalfsen, Hasselt

Wanneer u gebruik maakt van onze aankoopbegeleiding dan krijgt u natuurlijk ook inzage in de marktgegevens en recente aankooptransacties. Door onze marktkennis en ervaring kunnen we een goede inschatting maken over de werkelijke waarde van het huis dat u wilt aankopen. U wilt toch ook niet teveel betalen?

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aankoop adviesgesprek.

Contact >>

Video: Waarom een aankoopmakelaar?