Niet op Funda, wèl te koop!

Vergroot je kans op een huis!

Wanneer er een huis op Funda verschijnt sta je steeds vaker in de rij of zijn de bezichtigingen al vol. Toch is er woningaanbod wat nooit op Funda verschijnt en wel te koop is. Dat aanbod vind je via Zomer Makelaars en Cribb. De enige voorwaarde is dat je zelf de woning ook via dit platform aanbiedt. Je sluit pas de deal met je eigen woning nadat je iets anders hebt gekocht. Zo kom je nooit zonder huis te zitten en maak je de meeste kans op je "droomhuis" in o.a. Zwolle, Dalfsen en omgeving. 


Bekijk de video en meld je via ons aan.
Woning Zwolle kopen

Huis kopen? Dit moet je weten!

Een huis vinden kan in deze tijd een hele opgave zijn. Bezichtigingen zitten vol, woningen komen op Funda en staan direct onder "Verkochte onder voorbehoud", of je staat in de rij. Veel mensen zijn Funda georiënteerd maar er is veel meer dan dat. Makelaars liken op Facebook en Instagram, accounts aanmaken bij woningsites en inschrijven voor nieuw woningaanbod vergroot je kans. Toch is dat ook geen garantie want dit is wat veel woningzoekers tegenwoordig doen. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De huidige woningmarkt biedt ook kansen maar dan moet je wel weten hoe je dat moet doen.

Woningaanbod Cribb

Cribb is de Hotspot voor nieuw aanbod

Cribb is een nieuw platform waar je een makelaar selecteert om aanbod te zien wat niet aangeboden wordt op Funda. De naam was voorheen Cirkl en heeft als doelstelling mensen te helpen bij het vinden van een huis waarbij ze meer kans maken. Cribb geeft alleen toegang via de makelaar. Wij zijn aangesloten bij Cribb en helpen je daar graag bij. Wil je het woningaanbod op Cribb zien? Meld je dan aan via de button!

Lonny Pol (Zomer Makelaars)

Hulp van Lonny nodig?

Hoi, ik ben Lonny en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. In de meeste gevallen lukt het mij wél om succesvol een huis aan te kopen voor m'n klant(en). Misschien ben je me wel eens bij een andere woning tegengekomen. Ik werk niet alleen in Zwolle maar ook ver daarbuiten dus misschien kan ik iets voor je doen. Wees geen vreemde en stuur me via de button een bericht wanneer je advies of hulp nodig hebt. 

> Of bel me op 038-8200371
Meindert Zomer

Hulp van Meindert nodig?

Hoi, ik ben Meindert en gespecialiseerd in verkoop en taxaties maar ook als aankoopmakelaar kun je me inschakelen. Ik ben voornamelijk werkzaam in een straal van maximaal 20km rondom Zwolle. Kan ik je ergens mee helpen of heb je een andere vraag? Klik dan op de button voor rechtstreeks contact.
> Of bel me op 038-8200371
Betrouwbare makelaar Zwolle