Beoordelingen voor ZOMER MAKELAARS ZWOLLE
arrow_drop_up arrow_drop_down
Gratis verkoopgesprek huis verkopen

Beoordelingen

Omdat het om mensen gaat, niet om stenen!

Het verhaal van Eddy

Eddy heeft een huis gekocht bij Zomer Makelaars. Als gevolg daarvan moest hij ook z'n eigen huis nog verkopen. In deze video het verhaal van Eddy en wat hij van de dienstverlening van Zomer Makelaars vindt.

Het verhaal van Rolf en Jannette

Rolf en Janette hebben een huis gekocht en ook hun eigen huis verkocht via Zomer Makelaars. In deze video delen ze hun verhaal over de ervaring met Zomer Makelaars in Zwolle.

Videoreview

Daniëlle en Michael hebben hun woning verkocht via Zomer Makelaars. In deze video vertellen ze over hun ervaring en een verkooptraject dat anders was dan ze gewend waren. (2018)

Videoreview

Marjan en Joey hebben een huis verkocht, en ook een huis gekocht via Zomer Makelaars. In de video vertelt Marjan hoe ze de koop en verkoop heeft ervaren.

Videoreview

Judith en Martijn hebben een huis verkocht, en ook een huis gekocht via Zomer Makelaars. In de video vertelt Judith meer over de ervaring met Zomer Makelaars.

Videoreview

William en Anne hebben 2x een huis aangekocht en 1x een huis verkocht met Zomer Makelaars. In de video verteld William over zijn ervaring(en).

Renate de Geit

Cijfer: 10 

Fijne communicatie

Soms is één woord voldoende, geweldig! Het begint al met een vriendelijke telefoniste dat toch het visitekaartje is wanneer je je huis verkoopt. Mailtjes worden binnen een halve werkdag beantwoord. Abnormale ruime openingstijden. En bovenal een makelaar die de regels kent, de grenzen opzoekt maar er binnen blijft. Op deze manier weet je zeker dat ze er echt alles voor je uithalen op elk vlak. Fijne communicatie met korte lijnen. En kennelijk denken er meer mensen zo over als ik zo bij mij in de straat kijk. Wat ik al zei: GEWELDIG!

Professionele en persoonlijke makelaar

Berry en Renate

Mooten

Cijfer: 10

Professioneel en persoonlijk

Heel erg tevreden, zeer professioneel en tegelijkertijd zo persoonlijk! Huis verkocht en ook weer aangekocht bij Meindert Zomer. Erg blij mee!

Zomer Makelaars neemt de tijd voor ons

Danny Steffens

Cijfer: 10

Hij nam de tijd voor ons

Meindert Zomer heeft ons fantastisch geholpen. ondanks zijn advies heeft hij geluisterd naar onze wensen en heeft hij er alles aan gedaan om het huis te verkopen. dit is gelukt en daar zijn we enorm dankbaar voor. ook in zijn vrije uren nam hij tijd voor ons. zodra er nieuws was of een verandering nam hij contact met je op. voor iedereen kan ik Meindert Zomer aanraden!!! echt een topper! ga zo door Meindert. Wij gaan elkaar zeker weer tegenkomen in de toekomst!! Bedankt!

Betrokken makelaar Zwolle

Menno Hulleman

Cijfer: 9.2

Betrokken makelaar

Betrokken makelaar. Snelle terugkoppeling bij bezichtigingen. Heeft het hele traject van begin tot eind perfect begeleid.

Zomer Makelaars is goed bereikbaar

Miranda en Rudy

Dekker

Cijfer: 10

Goed bereikbaar

Fijne makelaar, is goed bereikbaar en vind geen vraag teveel! Weet wat de markt inhoud en handeld daar ook snel naar.

Zomer Makelaars maakt beloftes waar

Hermien en Rachelle t.Have

Cijfer: 10

Alle beloftes waargemaakt

Veel en prettig contact, te allen tijde bereikbaar. Fantastisch team inclusief een styliste en fotografe, strakke foto's en tekst op funda waardoor er veel bezichtigingen waren. Na 3.5 jaar in de verkoop via andere makelaars, verkoopt Zomer Makelaars het binnen 1 maand. Alle beloftes hebben ze waar gemaakt.

Moderne makelaar Zomer Makelaars Zwolle

Victor Heisterkamp

Cijfer: 10

Moderne makelaar

Een moderne makelaar, met een eigen aanpak. Wij hadden een moeilijk verkoopbaar huis, dat wisten we van te voren. Deze makelaar durfde het wel aan, en is goed bereikbaar per telefoon en mail, ook buiten kantooruren. Dat is natuurlijk erg fijn als je allebei full time werkt. Ons huis was dus moeilijk verkoopbaar, maar met wat creatieve ideeën wist Meindert (Zomer) het toch voldoende onder de aandacht te brengen. Bij de eindonderhandelingen liet hij zich (wat mij betreft) van een zeer sterke kant zien door met enkele telefoontjes, en in een tijdsbestek van anderhalve dag, een wat laag bod op te krikken naar een goede verkoopprijs. Meindert kan kijkers erg goed inschatten en kiest op basis daarvan de juiste benadering. Ook erg aangenaam in de omgang. Al met al een zeer positief gevoel aan overgehouden.

Online media van Zomer Makelaars Zwolle

Ferry Speek

Cijfer: 10

Gebruik van Online Media

Als commercieel manager vind ik mezelf serieus de beste verkoper van mijn huis. Toch had ik besloten twee makelaars uit te nodigen om de vraag te stellen wat hun toegevoegde waarde is. Nadat ik Meindert Zomer gesproken heb, besloot ik de andere makelaar af te bellen. Meindert komt niet met allerlei beloftes en toezeggingen, hij is nuchter en enthousiast. En niet onbelangrijk, Meindert heeft een goede kijk op de markt, een verkoopstrategie voor ieder type woning en vooral een enorm netwerk. Na iedere bezichtiging hadden we even contact en kreeg ik uitgebreid te horen wat de feedback was na de bezichtiging, dat heb ik als zeer prettig ervaren. Graag wil ik ook nog iets vertellen over de mensen achter Meindert, Klarisse, die ieder telefoontje en mailtje van mij bliksemsnel beantwoord. Dat geeft een prettig gevoel, op deze manier weet ik dat ook de aspirant kopers van mijn woning snel en goed te woord worden gestaan. Natuurlijk heeft ook Zomer makelaars geen glazen bol en moeten er ook gewoon mensen komen die geïnteresseerd zijn in je woning. Zelf heb ik gekozen voor Zomer makelaars omdat er niet iedere bezichtiging een andere makelaar je woning probeert te verkopen. Daarnaast word ik enthousiast van de manier waarop Zomer makelaars "online media" gebruikt, al met al, voor mij de juiste keuze! Zomer makelaars neemt de tijd voor je.

Lisette Mannen

Cijfer: 9.2

Goede service!

Ik heb met zomer makelaar te maken gehad met zowel de verkoop van eigen woning en de aankoop van een nieuwe woning. Over beide ben ik zeer tevreden. Snelle service en hulp en vooral het meedenken met alle opties. Over de vraag zou jij Zomer Makelaars aanbevelen aan anderen hoef ik niet lang na te denken, want tijdens onze verkoop hebben wij dit al gedaan. En ook dit was met succes! Kortom goede service!

Bertil Kok

Cijfer: 9.0

Duidelijke strategie

Super tevreden. We hebben gekozen voor Zomer omdat vanaf dag één een duidelijke strategie werd aangegeven. De werkwijze was realistisch en er is nooit sprake geweest van "gebakken lucht". Na iedere bezichtiging hebben we telefonisch terugkoppeling gekregen. Elke gemaakte afspraak is nagekomen. Dat klinkt heel gewoon, maar is het in de praktijk zeker niet.

Joke Vulkers

Cijfer: 9.6

Snel verkocht voor vraagprijs

Duidelijkheid vooraf, heldere afspraken, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snel verkocht voor de vraagprijs

Tom Reuvers

5 sterren

Eerlijk en oprecht

Wat mij betreft niet alleen de tofste, maar ook de eerlijkste en meest oprechte makelaar die ik ken. Ons huis via Meindert Zomer naar volle tevredenheid in de verkoop gedaan en ook vrij snel verkocht. Wat ik echt tof vind aan deze makelaar, is de snelheid waarmee ze op je vragen antwoorden en de correctheid van dat alles. Echt super!

Camiel Groeneveld

Oldruitenborg straat 36 Zwolle

Wordt goed meegedacht

Zomer Makelaars geeft altijd netjes en tijdig feedback na bezichtigingen. Ze komen afspraken keurig na en communiceren op een prettige manier. Er wordt goed meegedacht bij de verkoop in opties en mogelijkheden. Het styling pakket zorgt ervoor dat de woning op een keurige wijze gepresenteerd wordt. Al met al zeer tevreden over het gehele verloop van de succesvolle verkoop.

Fam. Van Driel

Beukenstraat 108 Zwolle

Betrokken en bevlogen

Zomer makelaars is vernieuwend, toegankelijk, prettig in contact, betrokken en bevlogen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om ons huis zo goed mogelijk te verkopen.

Inge de Vries

K. Anna Paulownastraat 9 Zwolle

Zeer goede begeleiding

We hebben Meindert Zomer ingeschakeld bij de verkoop van het huis van familie. We hebben Meindert Zomer toen gekozen omdat hij rustig, vriendelijk, zeer kundig en betrouwbaar overkwam. Dat we hem voor de verkoop van ons huis hebben gevraagd, zegt genoeg eigenlijk. Toch wil ik nog benadrukken dat hij gezorgd heeft voor een zeer goede begeleiding bij de verkoop van ons huis. Alles verliep zeer professioneel. Meindert Zomer is zeer kundig, betrokken en zijn aanpak gaf ons een zeer vertrouwd gevoel. We konden met vragen altijd bij hem terecht. Wij zullen hem zeker aanraden bij vrienden of familie.


In welke fase jij je ook bevindt, wij komen graag langs voor een verkoopgesprek of gratis waardebepaling.

De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. 


Vul het contactformulier in of bel  ons op  038-8200371 om een afspraak te plannen.


Wil je liever teruggebeld worden? Gebruik dan de groene button.


Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we de marktwaarde en verkoopkansen van jouw huis in de huidige woningmarkt.


Nee, je hoeft niet extra op te ruimen!

Contactformulier

Wij komen graag met je in contact, vul je gegevens in.

Bel ons op 038-8200371

Cookiebeleid: