Mijn favorieten

Beoordelingen voor Zomer Makelaars Zwolle

 

Gemiddelde: 9.2

Lokale marktkennis       9,1        Deskundigheid    9,3
Service en begeleiding  9,2       Prijs / kwaliteit     9,1




Het verhaal van Eddy

Eddy heeft een huis gekocht bij Zomer Makelaars. Als gevolg daarvan moest hij ook z'n eigen huis nog verkopen. In deze video het verhaal van Eddy en wat hij van de dienstverlening van Zomer Makelaars vindt.
 


Het verhaal van Rolf en Jannette

Rolf en Janette hebben een huis gekocht en ook hun eigen huis verkocht via Zomer Makelaars. In deze video delen ze hun verhaal over de ervaring met Zomer Makelaars in Zwolle.
 

 
 

Het verhaal van Daniëlle en Michael

Daniëlle en Michael hebben hun woning verkocht via Zomer Makelaars. In deze video vertellen ze over hun ervaring en een verkooptraject dat anders was dan ze gewend waren. (2018)
 



 

Het verhaal van Marjan en Joey

Marjan en Joey hebben een huis verkocht, en ook een huis gekocht via Zomer Makelaars. In de video vertelt Marjan hoe ze de koop en verkoop heeft ervaren.
 



 

Het verhaal Judith en Martijn

Judith en Martijn hebben een huis verkocht, en ook een huis gekocht via Zomer Makelaars. In de video vertelt Judith meer over de ervaring met Zomer Makelaars.
 


 

 

Beoordelingen Funda verkoop (122)

Een funda gebruiker (Mevr. Janna Bander)
Verkoper van Commissarislaan 96 Zwolle


10

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           10
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Meindert Zomer is zeer betrokken, denk goed mee en is deskundig. De communicatie is helder en snel. Een makelaar die doet wat hij zegt en je meeneemt in het proces. Persoonlijk, betrokken én professioneel.

Geschreven op 20 oktober 2019
Uw reactie (maandag 21 oktober 2019)
Dankjewel voor deze mooie beoordeling Janna.


Een funda gebruiker (Mevr. Sandra Lenderink)
Verkoper van Van Harenmarke 6 Zwolle


9,5

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           9
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Deze makelaar onderscheidt zich wat mij betreft door zijn heldere, directe en klantgerichte manier van communiceren.

Geschreven op 2 oktober 2019
Uw reactie (woensdag 2 oktober 2019)
Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Gr Meindert


Dhr. van Dijk
Verkoper van Lisdodde 48 Zwolle


9,0

Lokale marktkennis    9          Service en begeleiding           9
Deskundigheid           9          Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Een goede en niet opdringerige makelaar! Hij werkt met goede styliste en fotograaf, waardoor de verkoop goed werd begeleid. 
Dat de woning langer in de verkoop stond dan gedacht, kwam met name door de onvoorbereide en naïeve kopers op het gebied van de financiering.

Geschreven op 17 augustus 2019
Uw reactie (maandag 19 augustus 2019)
Dankjewel voor de mooie beoordeling Luthwin.


Mevr. Van Hees
Verkoper van Geraniumstraat 56 Zwolle


9,8

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           10
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Zomer makelaar heeft een goed beeld van de markt en weet deze goed te benaderen en met een juiste prijs. 7 dagen per week zijn ze bereikbaar en je krijgt heel snel antwoord of dingen ingeregeld. Niets is teveel. Je bent in goede handen.

Geschreven op 13 augustus 2019
Uw reactie (maandag 19 augustus 2019)
Dankjewel Sandra voor deze mooie beoordeling.


Dhr. Korterink
Verkoper van Geraniumstraat 46


9,5

Lokale marktkennis    9          Service en begeleiding           10
Deskundigheid           9          Prijs / kwaliteit           10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Goede kennis van de lokale markt. Goed kunnen meedenken in de te volgen tactiek om onze woning te kunnen verkopen. Daarnaast een erg goede presentatie van de woning via verschillende kanalen. Tijdens gehele proces een erg prettige samenwerking gehad.

Geschreven op 12 augustus 2019
Uw reactie (dinsdag 13 augustus 2019)
Dankjewel voor deze mooie beoordeling Wim en Maartje.


Mevr. Trudy Seuters
Verkoper van Chopinstraat 5


9,8

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           10
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Het contact met Zomer makelaars ging warm. Heel erg betrokken vanaf het eerste tot laatste moment. Ik zou iedereen Zomer makelaars aanbevelen. Echt super!

Geschreven op 17 mei 2019
Uw reactie (vrijdag 17 mei 2019)
Dankjewel voor deze mooie beoordeling.


Dhr. Hendrix
Verkoper van Mezenweg 23 Wapenveld


10

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           10
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Zomer makelaars heeft een goed team waarbij alles vlot en volgens afspraak verloopt. De styliste en fotografe geven goede tips en zorgen voor ontzettend mooie foto's van de woning. Ook de makelaar is professioneel, flexibel en komt de afspraken goed na. De woning snel en boven de vraagprijs verkocht, ben erg tevreden en zou deze makelaar absoluut aanraden.

Geschreven op 17 mei 2019
Uw reactie (vrijdag 17 mei 2019)
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling.

U heeft gereageerd op deze beoordeling, maar kunt deze nog wel wijzigen.Wijzig reactie
Dhr. Fam. v.d. Linde
Verkoper van Muijdermanstraat 15 Zwolle


10

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           10
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
deze makelaar heeft kennis van zaken doen.voelt goed hoe de markt is en wat de verkoper wil.kan deze makelaar zeer aanbevelen.
wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Geschreven op 24 april 2019
Uw reactie (woensdag 24 april 2019)
Bedankt voor de mooie beoordeling!

U heeft gereageerd op deze beoordeling, maar kunt deze nog wel wijzigen.Wijzig reactie
Een funda gebruiker (Mevr. Bakker)
Verkoper van Van der Goes van Naterspad 8 Zwolle


7,5

Lokale marktkennis    8          Service en begeleiding           7
Deskundigheid           8          Prijs / kwaliteit           7
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Het contact liep erg prettig. Het huis was snel verkocht en alles was snel geregeld. Een vriendelijke makelaar met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding een opzichte van andere makelaars in Zwolle.

Geschreven op 18 april 2019

Mevr. Anouk Harmsen
Verkoper van Klokkengieterlaan 30 Zwolle


9,3

Lokale marktkennis    9          Service en begeleiding           10
Deskundigheid           9          Prijs / kwaliteit          9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Wat een fijne makelaar, Meindert Zomer en zijn team hebben ons fantastisch geholpen . Als je een makelaar zoekt dan ben je bij Zomer makelaar echt aan het goeie adres.

Geschreven op 9 april 2019
Uw reactie (dinsdag 9 april 2019)
Bedankt voor de mooie beoordeling Anouk en Frank!

Mevr. Ina ter Wijlen
Verkoper van Beethovenlaan 534 Zwolle


10

Lokale marktkennis    10        Service en begeleiding           10
Deskundigheid           10        Prijs / kwaliteit           10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Mijn huis is verkocht! Heb de begeleiding hiervan door Zomer makelaars als zeer prettig ervaren! Een open manier van communiceren, duidelijk veel kennis en ik werd goed op de hoogte gehouden (zelfs buiten kantooruren). We hebben Zomer makelaars ook weer ingeschakeld voor de aankoop van ons nieuwe huis. Zomer makelaars is absoluut een aanrader!

Geschreven op 28 maart 2019
Uw reactie (donderdag 28 maart 2019)
Dankjewel voor deze mooie beoordeling Ina.


Een funda gebruiker (Dhr. Pedro)
Verkoper van Van der Goes van Naterspad 8 Zwolle


8,3

Lokale marktkennis    8          Service en begeleiding           8
Deskundigheid           8          Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Gelijk een goed gevoel bij de makelaar. tranparant en fijne manier van zakendoen. Paste zich goed aan bij de wensen van de klant en heeft ervoor gezorgd dat het maximale uit de verkoop van onze woning is gehaald. Zal hem zeker aanbevelen bij mensen die hun woning willen verkopen.

Geschreven op 19 maart 2019
Uw reactie (woensdag 20 maart 2019)
Bedankt voor de mooie beoordeling!

Mevr. Doetie Buma
Verkoper van Beethovenlaan 480


8,0

Lokale marktkennis    8          Service en begeleiding           8
Deskundigheid           8          Prijs / kwaliteit           8
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Goed geholpen en snelle reactie op mijn vragen. Ook handig dat ze een gezamenlijke app gebruiken
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Geschreven op 11 maart 2019
Uw reactie (maandag 11 maart 2019)
Bedankt voor de mooie beoordeling, Doetie!


Mevr. Strijker
Verkoper van Gombertstraat 798 Zwolle


9,0

Lokale marktkennis    9          Service en begeleiding           9
Deskundigheid           9          Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Een prettige samenwerking gehad met een tevreden eindresultaat.
De app. werkt prettig in de communicatie en indien nodig mondeling uitstekend aangevuld.
Bedankt!

Geschreven op 11 maart 2019
Uw reactie (maandag 11 maart 2019)
Top! Bedankt voor de goede beoordeling!


Een funda gebruiker (Dhr. Albert Nieuwenhuis)
Verkoper van Van Galenstraat 52 Zwolle


9,3

Lokale marktkennis    9          Service en begeleiding           10
Deskundigheid           9          Prijs / kwaliteit           9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Snelle en heldere communicatie, bij vragen waren ze altijd beschikbaar. Vooraf was alles duidelijk en afspraken worden nagekomen.

Geschreven op 6 maart 2019
Uw reactie (vrijdag 8 maart 2019)
Bedankt voor deze mooie beoordeling!


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring