Mijn favorieten

Beleid Coronavirus

Zomer Makelaars volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM.

 

Zomer Makelaars neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om uw en onze gezondheid te beschermen.


Bezoeken aan kantoor:

Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hebben we besloten geen afspraken meer op kantoor te plannen. Afspraken die gemaakt worden zullen volledig digitaal en online plaats vinden. Dat kan op verschillende manieren zoals: Telefonisch, facetime, skype en WhatsApp.


Eindinspectie en bezoek aan notaris:

De overdracht van woningen bij de notaris en ook de eindinspectie vooraf gaan vooralsnog volgens de richtlijnen van RIVM gewoon door. Neem geen extra personen mee naar de eindinspectie of notaris. Bij de eindinspectie zien we graag 1 koper en 1 verkoper verschijnen. Dat is voldoende om te controleren of de woning conform afspraak wordt opgeleverd. Beide kopers en verkopers worden verwacht bij de notaris. Er is een mogelijkheid om via een volmacht de overdracht plaats te laten vinden. Neem daarvoor contact op met de notaris.

Indien er door de verkopers een volmacht wordt getekend zullen de sleutels in overleg tijdens de eindinspectie in overleg met verkopers en in goed vertrouwen worden overgedragen aan de koper. Mocht dat vanuit de verkoper niet wenselijk zijn zullen wij de sleutels zelf afgeven bij de  notaris. Let op: Volmacht kan  alleen voor de leveringsakte en niet voor de  hypotheekakte. Voor de hypotheekakte moet koper op de afgesproken tijd bij de notaris zijn. Kortom: Kopers die een hypotheek vestigen op de woning moeten altijd na de eindinspectie naar de notaris.

LET OP: Op verzoek van de notaris gaan onze makelaars voorlopig NIET mee naar de notaris tijdens de overdacht maar zijn tijdens deze geplande afspraak wel telefonisch bereikbaar mocht dat nodig zijn.Open huis:

Er zullen voorlopig geen open huizendagen of kijkuurtjes plaats vinden.


Bezichtigingen verkoop:

Bezichtigingen die worden gepland gaan vooralsnog gewoon door. Dat betekent dat we wel een limiet aan het aantal bezoekers gaan stellen. Dit gaat in overleg met de verkoper.


Verkoopgesprekken en waardebepalingen:

Deze gesprekken gaan gewoon door maar zullen in een afgeslankte vorm plaats vinden. We bekijken de woning, drinken geen koffie of thee meer en bepalen achteraf de waarde. Telefonisch en volgens de digitale kanalen vindt het vervolggesprek plaats.


Fotografie en media:

De fotograaf kan vooralsnog worden ingezet en komt langs voor de gebruikelijke media. Neem voldoende afstand en volg de richtlijnen van het RIVM.


Aankoopgesprekken:

Deze zullen op afstand telefonisch plaats vinden waarbij wij uw wensen in kaart brengen. Via onze website (in het menu) kunt u eventueel alvast een gratis zoekopdracht plaatsen.


Bezichtigingen aankoop:

Deze bezichtigingen gaan gewoon door maar zullen in een afgeslankte vorm plaats vinden. We volgen de richtlijnen van de verkopend makelaar, bekijken de woning en adviseren achteraf. Telefonisch en volgens de digitale kanalen vindt het adviesgesprek plaats.


Koopovereenkomst tekenen:

Koopovereenkomsten en andere documenten kunnen digitaal worden getekend. Deze zullen via afgeschermde en beveiligde digitale kanalen bij het juiste bedrijf, de notaris of persoon terechtkomen. 


Taxaties:

Deze afspraken gaan gewoon door maar zullen in een afgeslankte vorm plaats vinden. We bekijken de woning en stellen naderhand het taxatierapport op. Eventuele vragen zullen telefonisch aan u worden gesteld.


Wat verwachten we van u?

We verwachten van bezichtigers dat zij zich ook aan de richtlijnen van de RIVM houden. Voelt u zich niet lekker? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Bij aanwezigheid in de aangeboden woning vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen die ons door de RIVM zijn opgelegd. Wij schudden geen handen meer, maar begroeten u graag met een glimlach


Medewerkers:

De medewerkers van Zomer Makelaars houden zich aan de richtlijnen van de RIVM. Gezien de grootschaligheid van dit virus kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele negatieve gevolgen voor uw gezondheid, maar wij proberen zoveel mogelijk risico’s te beperken.
 

Updates:

Op deze website zullen wij deze informatie bijwerken als er nieuwe richtlijnen van toepassing worden. Raadpleeg daarom regelmatig deze pagina.


Vragen?

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via 038-8200371 of via contact een bericht via de website sturen.


Contact >>


Huis verkopen Gratis waardebepaling huis Zwolle Aankoopmakelaar Zwolle en omgeving  Aanbod koopwoningen Zwolle en omgeving
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring