Aankoopmakelaar Zwolle

Aankoopmakelaar Zwolle

Meer kans op een woning

Onze aankoopmakelaars lopen dagelijks door de woningen in Zwolle en , hebben een enorm netwerk en kennen de wijken als geen ander.Het zijn de spelregels die ze beheersen die het verschil maken voor meer kans op een woning. Het lukt ons ook in deze tijd nog steeds om woningen voor onze klanten te vinden en aan te kopen. Dat is in jouw voordeel. Ook krijg je toegang tot woningen die niet op Funda worden aangeboden. Klik op de button en plan een vrijblijvend aankoop- en informatiegesprek.

Persoonlijk advies

Je eigen persoonlijke aankoopmakelaar en één vast aanspreekpunt voor snelle communicatie. Ook 's avonds en in het weekend.

Meer kans

Maak gebruik van het netwerk van onze aankoopmakelaars en maak meer kans op een woning.

Cribb netwerk

Toegang tot woningen die worden aangeboden zonder dat ze op Funda verschijnen. Wij maken deze Cirkel graag voor je rond.

Onafhankelijk en eerlijk advies

  • Onafhankelijk en eerlijk advies
  • Vast en all-in tarief (incl. btw)
  • Veel ervaring op de Zwolse markt
  • Geen onaangename verassingen
  • Zorgeloos je droomhuis kopen
  • Vraag ook naar onze zoekservice!
  • Combinatiekorting aan- en verkoop
  • Woningaanbod wat niet op Funda staat


Veel ervaring op de woningmarkt

Wij hebben veel ervaring met het aan- en verkopen van woningen en begeleiden je bij het gehele aankooptraject. Zo weten we zeker dat we voor jou de beste aankoop doen. Ook in deze tijd waarin het aanbod laag is en woningen snel zijn verkocht lukt het ons vaak om toch een woning te vinden. Maak gebruik van het netwerk van onze aankoopmakelaars en maak meer kans op een nieuw (t)huis.

 

Adviserende rol

We betrekken je volledig bij het proces en houden je van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij wij adviseren en jij beslist. 

Maak jij net zoals veel kopers ook gebruik van onze aankoopservice? Laat dan je gegevens achter of bel ons op 038-8200371 en maak een afspraak voor een gratis aankoopgesprek. Het aankoopgesprek is gratis en geheel vrijblijvend!

Deze (ver)kopers gingen je voor 

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Mente Zwaving

9

Communicatie, overleg en bereikbaarheid prima. Lonnie Pol is een topmakelaar, stond elk moment klaar met raad en daad. Zeer goede en bruikbare adviezen van een duidelijk ervaren en bovendien vriendelijke makelaar.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Hugo Langhorst

10


Wij vonden het best spannend om ons huis te verkopen in corona-tijd. Meindert was erg vindingrijk in het plannen van zo veel mogelijk bezichtigingen in een korte periode. Dit moest na elkaar, omdat kijkdagen niet mogen van de corona-richtlijnen. Omdat er vaste middagen gepland werden was het voor ons ook erg behapbaar, want met een klein kind en een kat in huis is het lastig om je huis lang netjes te houden. Wij hebben veel kijkers gehad en waren ons huis snel kwijt.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Jacob de Vries

10

Via facebook deze makelaar gevonden, prettige kennismaking en samenwerking. Hij heeft een realistische kijk op de markt, hierdoor is mijn huis snel verkocht. De afhandeling is ook prima gegaan, hij is betrokken en bereikbaar. Hij is ook onze aankoopmakelaar en inmiddels hebben we met hulp van hem een nieuw huis aangekocht.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Plan nu een aankoopgesprek

Maak het jezelf niet te moeilijk en plan een kosteloos en vrijblijvend aankoopgesprek met één van onze aankoopmakelaars in Zwolle. Gewoon doen!
Betrouwbare makelaar Zwolle