Wat is mijn huis waard?
Meer weten >>

Page content

Beoordelingen

Beoordelingen voor Zomer Makelaars

Via WIDBM: Gemiddeld een 9.1 van 111 beoordelingen

Via FUNDA: Gemiddeld een 9.1 van 84 beoordelingen

In 2015 is Zomer Makelaars uitgeroepen tot beste makelaar van Overijssel

 

Beoordelingen

10

03 juli 2017

Ferry Speek

Als commercieel manager vind ik mezelf serieus de beste verkoper van mijn huis. Toch had ik besloten twee makelaars uit te nodigen om de vraag te stellen wat hun toegevoegde waarde is. Nadat ik Meindert Zomer gesproken heb, besloot ik de andere makelaar af te bellen....lees meer >>

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

1.0

26 juni 2017

Luuk

Ik heb contact gehad met deze makelaardij waarbij zij de verkoopmakelaar waren. 1. Rondleiding: onpersoonlijk 2. Informatie: onvoldoende 3. Manier van aankopen: zeer slecht Toelichting: ik heb bij de aankoop van een huis tweemaal met deze verkoopmakelaar te maken gehad. Beide keren werd er een open huis gehouden van 1 uur (!). Het huis werd verkocht in een oververhitte Zwolse markt. Deze makelaar koos er voor om alle kopers een bod te laten doen en de hoogste er uit te kiezen (een blind bod dus) Deze manier van werken vind ik het 'vak' onwaardig. Zeer onprofessioneel en disrespectvol naar de kopers toe.

  • Enthousiasme: 1
  • Snelheid van reageren: 1
  • Afspraken nakomen: 1
  • Creativiteit: 1
  • Marktkennis: 1

Beste Luuk, ik heb geen idee wie je bent, ook kom je niet voor op de lijst van geïnteresseerden die onze Open Huizen hebben bezocht. Misschien zou je open kunnen zijn en me persoonlijk bellen op 06-50212240. Dan kan ik je uitleggen hoe de markt in Zwolle op dit moment werkt. Jou reactie komt waarschijnlijk voort uit frustratie omdat je misschien al eens één of meerdere woningen bent misgelopen. Misschien is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen die je adviseert.

Hieronder even mijn reactie op jouw beoordeling.

1: Rondleiding: Bij een Open Huis word je niet apart rondgeleid maar mag je vrij rond lopen en alles bekijken.  De meeste mensen "kopers" vinden dit juist fijn om op eigen tempo (en zonder de makelaar) rond te kunnen lopen. Alle vragen worden door ons beantwoord, bij de meeste open huizen die we organiseren zijn we met 3 makelaars/assistenten aanwezig. 

2: Informatie: Alle informatie is tijdens een Open Huis beschikbaar, tevens is er een inkijkexemplaar met vragen- en roerende zakenlijst. Al die informatie is ook nog eens beschikbaar en te downloaden op onze eigen website.  De volledige biedprocedure met vraag en antwoord staat bij de woning op onze website. Vertel me dus niet dat er onvoldoende informatie beschikbaar is want dat is niet waar.

3: Manier van aankopen: Ik snap niet wat je hiermee bedoeld, wij zijn verkoopmakelaar bij een open huis dus kunnen we niets voor je betekenen tijdens de aankoop. Onze opdracht is de belangen van de verkopers te behartigen en niet die van de kopers. Wel behandelen we iedere bezichtiger eerlijk en netjes. Iedereen heeft bij ons een eerlijke kans om het huis te kopen. Jij hebt dus net zoveel kans gehad als een andere "koper".

4: Zeer onprofessioneel en disrespectvol naar de kopers toe: Verkopers denken hier heel anders over. Wettelijk gezien kunnen we maar 1 opdracht hebben. Wanneer onze opdracht is een huis te verkopen halen we alles uit de kast om het maximale eruit te halen. Dit kan vervelend zijn voor de potentiële koper maar is in het voordeel van de verkoper. Dat is wat we doen en daar zijn we extreem goed in. 

Tot slot: De markt in Zwolle is oververhit, als koper zul je meer moeten betalen dan een jaar geleden. Dat is vraag en aanbod. Er is op dit moment meer vraag dan aanbod. Verkopers kunnen ook geen 20 bezichtigingen in 1 week plannen, wie krijgt dan voorrang? Vandaar dat een Open Huis bij meerdere aanvragen de eerlijkste manier is om dezelfde kans te krijgen dan een ander. Voordeel hiervan is dat de verkoper kan kiezen voor de beste koper. Laat de verkopers ook even profiteren van deze markt, tijdens de crisis zijn er veel huizen verkocht waarbij restschuld overbleef. Daar heb ik geen enkele koper over gehoord. 

TIP: Neem een aankoopmakelaar in de arm voor professionele begeleiding.

6.2

17 juni 2017

Truus Zeegers

Het proces van het verkoopklaar maken werd op een plezierige, enthousiaste manier begeleid door de vrouwelijke Zomer makelaar, Julia van Santen. Het was duidelijk te merken dat Julia gevoel had voor onze oudere, sfeervolle woonboerderij. Op de dag waarop de puntjes op de i werden gezet door de styliste en fotograaf zou er 's avonds een afrondend gesprek volgen met makelaar Julia. Het liep anders. 's Middags vertelde de woonstyliste dat ze van makelaar Zomer een bericht had ontvangen om ons op de hoogte te brengen van het feit dat hij de verkoop van ons huis zou voortzetten i.p.v. makelaar Julia. Hij had haar ontslagen door verschil van inzicht. Makelaar Zomer bleek 380% anders t.o.v. onze woning te staan dan Julia. Achteraf bekeken hadden we op dat moment de verkoopopdracht beter in kunnen trekken. De verkoop van onze mooie, karakteristieke woonboerderij vroeg van een makelaar gevoel voor ons huis, creativiteit, gedrevenheid en een optimale inzet. Per toeval kwam ik er enkele maanden geleden achter dat mensen naar Zomer makelaars belden voor een bezichtiging en hoorden dat ze over drie of vier weken nog maar een keer terug moesten bellen. Het bleek dat persoonlijke gegevens niet werden genoteerd waardoor Zomer makelaars de eventuele koper niet eens kon bereiken. Ons vertrouwen was hierdoor dusdanig geschaad dat we de verkoopopdracht introkken en op zoek gingen naar een andere makelaar. Een frisse wind, een nieuwe kijk leek ons een goed ider. Wat een verademing op meer dan een gebied. Het is makelaar HOUSE2DAY binnen een maand gelukt ons huis te verkopen waar het Zomer makelaars het afgelopen anderhalf jaar niet lukte de nieuwe bewoners van ons huis te vinden.

  • Enthousiasme: 3
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 3
  • Marktkennis: 7

9.6

16 juni 2017

Axel en Mariëtte

Wij hebben Zomer Makelaars als aankoop en verkoop makelaar gebruikt. In beide gevallen zijn wij volledig tevreden. Meindert is een prettig persoon om mee te werken, kundig en open. Hij heeft onze woning snel weten verkopen en ons ook vrijwel direct aan onze nieuwe woning geholpen. Je kan hem altijd bellen als je er vragen of problemen zijn. Ook Team Zomer op kantoor is altijd goed bereikbaar en kundig. Kortom, wij gaan Zomer Makelaars zeker aanraden!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9.2

02 juni 2017

H & T

Zomer Makelaars, Meindert is kundig, zakelijk en is persoonlijk. Binnen 4 weken ons huis verkocht en tevens als aankoop makelaar een appartement gekocht. We zijn nu 5 maanden verder en alles is afgehandeld en zitten nu met een heerlijk rood wijntje op ons balkon!

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10

31 mei 2017

Goos de Vries

Een snelle verkoop volgens het boekje. Dit makelaarskantoor reageert direct op vragen en denkt goed mee.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9.6

23 mei 2017

Edwin Hogervorst

Een heldere, duidelijke, snelle communicatie. Zomer makelaardij doet wat hij zegt.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9.8

2 mei 2017

Alberdien

Eerlijke benadering. Fijne medewerkers. Goede styliste en fotografe. Prima afhandeling bij verkoop. Ook bij aankoop goede tips en hulp gekregen.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10

24 februari 2017

C.H.J. Vlogtman

terzake kundig, prettige benadering. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Niets is te veel. Erg prettig.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

Mevr. Dekker

Melenhortstraat 23

Geschreven op 30 maart 2017

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zeer goede makelaar , doet datgene wat je van een makelaar mag verwachten, de adviezen en persoonlijke aandacht zijn perfect.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

10

24 februari 2017

B.T.A. Vlogtman-Smienk

prettige en persoonlijke benadering en daarbij zeer deskundig. Dit geldt voor het gehele team

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

24 februari 2017

C.H.J. Vlogtman

terzakekundige en prettige benadering van het hele team

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9.2

21 februari 2017

Fam. van Driel

Zomer makelaars is vernieuwend, toegankelijk, prettig in contact, betrokken en bevlogen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om ons huis zo goed mogelijk te verkopen.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9.6

19 februari 2017

Joke Vulkers

Duidelijkheid vooraf, heldere afspraken, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snel verkocht voor de vraagprijs

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9

20 januari 2017

Bertil Kok

Super tevreden. We hebben gekozen voor Zomer omdat vanaf dag één een duidelijke strategie werd aangegeven. De werkwijze was realistisch en er is nooit sprake geweest van "gebakken lucht". Na iedere bezichtiging hebben we telefonisch terugkoppeling gekregen. Elke gemaakte afspraak is nagekomen. Dat klinkt heel gewoon, maar is het in de praktijk zeker niet.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9.2

31 oktober 2016

Lisette Mannen

Ik heb met zomer makelaar te maken gehad met zowel de verkoop van eigen woning en de aankoop van een nieuwe woning. Over beide ben ik zeer tevreden. Snelle service en hulp en vooral het meedenken met alle opties. Over de vraag zou jij Zomer Makelaars aanbevelen aan anderen hoef ik niet lang na te denken, want tijdens onze verkoop hebben wij dit al gedaan. En ook dit was met succes! Kortom goede service!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8.8

15 september 2016

Maurice

Meindert nam de tijd om onze wensen te inventariseren. Hij heeft ons van goed en gedegen advies voorzien. Tot een verkoop via Zomer Makelaars is het niet gekomen, maar ik ben zeer te spreken over de handelswijze en contactmogelijkheden van Meindert.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10

20 juli 2016

N. Rozendaal

Een deskundige makelaar met een ontzettend enthousiast team om zich heen. Meindert werkt samen met een goede styliste en even zo professionele fotograaf. Mails worden snel beantwoord en het kantoor is telefonisch altijd goed bereikbaar. Meindert kent de markt en realiseert in korte tijd je wensen. Mijn woning is sneller verkocht dan ik durfde te dromen door een perfecte verkoopstrategie van de makelaar en zijn team!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

30 maart 2016

Johan en Lian

Als je het besluit genomen hebt om je huis te verkopen dan wil je dat het zo snel mogelijk gebeurt. Dat is een proces wat je samen met een makelaar kunt ondernemen. En dan doe je het samen, de makelaar doet zijn deel en als verkopers zul je je ook in moeten zetten. Je bent een team. Zo hebben we dat wel ervaren.

We voelden direct een klik met meindert, met name omdat we het prettig vonden dat hij gewoon zijn werk goed wil doen zonder mooie praatjes zoals makelaars kunnen doen. Uiteindelijk was ons huis binnen een maand of 5 verkocht. Ook als aankoopmakelaar hebben we goede ervaringen. Kortom als je een eerlijke makelaar en een fijne samenwerking zoekt met een makelaar en zijn team? Dan kun je gerust met zomermakelaars deze uitdaging aangaan!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

22 maart 2016

Robert Visser

We zijn erg blij met de begeleiding die Meindert Zomer en zijn team hebben verleend bij de verkoop van onze huidige woning en de aankoop van onze nieuwe woning. De Verfrissende en energieke aanpak van Meindert en zijn collega's heeft geleid tot een zeer vlot en voorspoedig gelopen verkoop- en aankooptraject. Het contact hebben wij als zeer aangenaam en deskundig ervaren. Warm aanbevolen dus!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

21 maart 2016

P. Nijman

Zeer tevreden over Meindert en zijn team. Hij had de juiste strategie en aanpak voor ons waardoor we ons huis in korte tijd konden verkopen. Ook zeer tevreden over de mate van bereikbaarheid inclusief snelle respons.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4

18 maart 2016

Fam. Neef

Meindert is een no nonsens makelaar. Bij de eerste kennismakingsgesprek, klikte het meteen. Je kreeg de informatie die je als huisverkoper nodig hebt, in duidelijke en begrijpelijke taal. Ook de condities waaronder de verkoop door Zomer makelaars wordt behandeld zijn duidelijk en worden daarna schriftelijk bevestigd. Wij zijn zeer tevreden over Zomer makelaars en kunnen u die van harte aanbevelen.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6

06 maart 2016

Adrie Rahanra

Door zijn voortreffelijke kennis van de lokale markt kwam Meindert met zeer nuttige en waardevolle informatie bij de aankoop van onze nieuwe woning. Daarnaast bleef hij goed in zijn rol door ons te behoeden van besluiten die wellicht op teveel emotie zijn gebaseerd. Hij is altijd goed bereikbaar en heeft een goed luisterend oor. Ook de afhandeling tot aan de notaris werd goed begeleid door Meindert en door de uitstekende back-office. Algehele conclusie is dat wij zeer tevreden zijn over Meindert en zijn team.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6

04 maart 2016

Beukers

Wij waren de afgelopen jaren op zoek naar een leuke woning, maar trokken bij de onderhandelingen uiteindelijk altijd aan het kortste eind. Uiteindelijk hebben wij deze makelaar als aankoopmakelaar ingeschakeld, met name vanwege de positieve verhalen van een collega. Dit heeft ons uiteindelijk geen windeieren gelegd, na goed advies bij verschillende woningen die misschien toch niet zo goed bij ons pasten hebben wij uiteindelijk onze droomwoning voor een goede prijs weten te bemachtigen! Wij waren met name tevreden over het eerlijke advies en de snelle reactietijd. Als we in de toekomst weer gaan verkopen weten wij waar we moeten zijn!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

6,8

01 maart 2016

Ellen van Keulen

Het verliep wat stroef allemaal. Dat zal te maken hebben gehad met de huidige tijd. Later trok "de markt" weer aan en ging het voor onze woning ook beter. Uiteindelijk is het huis toch verkocht al had dat wel wat voeten in de aarde. Dus zijn wij uiteindelijk als verkopers toch wel tevreden. Frustrerend is dat huizen in de wijk bij andere makelaars wel vrij snel van de hand gingen. Daardoor ga je twijfelen of de juiste keuze is gemaakt. Geduld is een schone zaak blijkt maar weer. De service inzake interieur-advies en de fotografie was top. Communicatie had wat beter gekund, vaak het gevoel gehad onderaan de stapel te liggen cq minder prioriteit te hebben gehad. De afhandeling na verkoop en de bijbehorende begeleiding was goed.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 5
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 6

2,6

28 februari 2016

Jan

Via de website van dhr zomer heb ik deze site gevonden om hem te beoordelen. Ik ben voornemens om mijn woning te verkopen en heb wat informatie willen opvragen bij dhr zomer. Hier reageerde hij uiterst afstandelijk en onvriendelijk op terwijl op zijn website staat dat het om mensen gaat en niet om stenen. Ik heb dhr zomer tweemaal om informatie gevraagd, hij heeft besloten om gewoon niet meer te reageren. Dit is niet hoe je met potentiële klanten omgaat. Mijn gevoel is dan ook zodra mensen vragen gaan stellen dat het hem te moeilijk wordt. Vandaar dat ik geen prettige ervaring met deze meneer heb.

  • Enthousiasme: 1
  • Snelheid van reageren: 1
  • Afspraken nakomen: 1
  • Creativiteit: 5
  • Marktkennis: 5

10

31 december 2015

Lydia van der kamp

Wij zijn tevreden met Zomer Makelaars omdat we op vele manieren contact hebben gehad met Zomer Makelaars. Alles ging altijd in goed overleg. Zomer Makelaars staat voor zijn klanten. Ze werken met een leuk team! Enthousiaste mensen! Wij zouden zomer makelaars zeker aanraden bij andere.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

08 december 2015

R. Verhulst

Dit is een makelaar die datgene doet wat je van een goede makelaar mag verwachten, het geven van goede adviezen en persoonlijke aandacht bij de verkoop van een woning.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9

03 december 2015

S.J. Hoekstra

Makelaar heeft ons bij verkoop en bij aankoop respectvol, deskundig en bovenal goed geholpen. Een aanrader!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10

12 november 2015

Berry en Renate Mooten

Heel erg tevreden, zeer professioneel en tegelijkertijd zo persoonlijk! Huis verkocht en ook weer aangekocht bij Meindert Zomer. Erg blij mee!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

06 november 2015

Menno van Helden

Mijn ervaring met Zomer makelaar is top! Na mijn eerste gesprek met Meindert werd er direct actie ondernomen om mijn huis nog voor het openhuis in de verkoop te krijgen, en dat is gelukt. Na wat verbeter puntjes advies van meindert en het team was mijn huis binnen 3 dagen verkocht. ik kon met al mijn vragen bij hen terecht, en ze regelde verder alles voor mij. En dat ze tot 21:00 bereikbaar zijn is toch geweldig! Kortom eerlijk en betrouwbare makelaar.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

06 november 2015

Theo van Unen

Meindert Zomer is goed bereikbaar (telefoon, e-mail, WhatsApp), ook buiten kantooruren. Ook in drukke periodes neemt hij de tijd voor je om de voortgang van de verkoop te bespreken. Hij geeft heldere adviezen m.b.t. de verkoop en heeft een leuk en energiek team achter zich (kantoor, styling).

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4

21 oktober 2015

Jacob Wessels

Enthousiaste makelaar die echt de moeite voor je doet.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10

15 oktober 2015

Danny

Meindert Zomer heeft ons fantastisch geholpen. ondanks zijn advies heeft hij geluisterd naar onze wensen en heeft hij er alles aan gedaan om het huis te verkopen. dit is gelukt en daar zijn we enorm dankbaar voor. ook in zijn vrije uren nam hij tijd voor ons. zodra er nieuws was of een verandering nam hij contact met je op. voor iedereen kan ik Meindert Zomer aanraden!!! echt een topper! ga zo door Meindert. Wij gaan elkaar zeker weer tegenkomen in de toekomst!! Bedankt!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

24 september 2015

L.I. van Dijk

Door o.a. een eigen stylist, een goede foto reportage en actieve houding en kennis van de makelaar, is de woning uitstekend gepresenteerd en zeer snel verkocht!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2

25 augustus 2015

Menno Hulleman

Betrokken makelaar. Snelle terugkoppeling bij bezichtigingen. Heeft het hele traject van begin tot eind perfect begeleid.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10

22 augustus 2015

fam. Trip

Meindert Zomer heeft ons huis binnen 3,5 maanden verkocht. Achter alles wat hij doet zit een strategie. Hij is altijd bereikbaar en geeft altijd terugkoppeling. Echt een no-nonsense makelaar en je voelt gewoon dat voor jou bezig is. Wij zijn meer dan tevreden over Zomer Makelaars.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4

04 augustus 2015

Marijke Vlierhuis

Meindert Zomer is een prima makelaar, staat open, luistert, is transparant, betrokken en ontzorgt. Je kunt alles rustig aan hem overlaten.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6

24 juli 2015

Roger Knoops

We kregen een heel goed en eerlijk advies en de begeleiding/ en het contact was super. Zeker een aanrader voor mensen die hun huis willen verkopen. Na een hele slechte ervaring met een andere makelaar, was Meindert een verademing. Niets dan lof!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10

24 juli 2015

Miquel-jaimie

Meindert en collega's komen hun afspraken na. Belt ook buiten kantoortijden met je als er wat speelt. Is zijn geld dubbel en dwars waard, als verkoop maar bij ons ook als aankoopmakelaar! Super kundig, correct en werkt voor jou en niet alleen zijn eigen portemonnee, denkt mee hoe jij het wil en wat voor jou/jullie het beste is, helemaal prima!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2

22 juni 2015

Familie Arkes

Enthousiaste makelaar, altijd bereikbaar, komt zijn afspraken na. Ons huis was binnen 1 dag op funda verkocht.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10

22 juni 2015

Caroline

Zomer Makelaars, Meindert kunnen wij van harte aanbevelen. Van begin tot eind heeft hij de verkoop van ons huis uitstekend begeleid. Rustig, luisterend, no nonsense en van nu. Hij weet hoe je je huis in deze tijd goed op de kaart kunt zetten dmv oa styliste, fotografe en gebruik van social media. Meindert was altijd goed bereikbaar en na bezichtigingen zorgde hij voor een snelle terugkoppeling. Meindert komt zijn afspraken na. Uiteindelijk hebben wij ons huis binnen 8 weken verkocht. Mochten we ooit weer gaan verhuizen dan zullen we Meindert zeker opnieuw benaderen.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

8,6

08 juni 2015

Theo van Gelder

Ons huis was in no-time verkocht voor de prijs die we in gedachten hadden. De communicatie en informatievoorziening gedurende het traject waren steeds uitstekend.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8

06 juni 2015

Rob Beker

Ben tevreden. Makelaar is betrokken, denkt actief mee en komt stipt zijn afspraken na.

  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2

02 juni 2015

Ivar v. S.

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Zomer Makelaars. Tijdens de verkoop van onze woning heeft Zomer Makelaars een zeer effectieve aanpak gehanteerd. Meindert Zomer is een makelaar die vol energie het proces in gaat. Voor ons heeft dit zeer goed uitgepakt en raden Zomer Makelaars zeker aan.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6

24 april 2015

angelique

Zomer heeft ons goed en duidelijk geholpen met de aankoop van ons huis. Van te voren wisten we wat het ging kosten en hij heeft ons tijdens de onderhandelingen keurig op de hoogte gehouden

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2

11 april 2015

Jacco Brok

Meindert heeft veel kennis van zaken en luistert goed naar alle wensen. Bij vragen geeft altijd verhelderende antwoorden. Wat mij vooral opviel in alle emails van Meindert dat hij correct en mooi Nederlands schrijft. Een verademing vind ik! In mijn geval moest er veel aan het huis gebeuren voordat het verkocht kon worden. Ik wilde dat zelf niet doen omdat ik in een andere stad woon, maar het was geen enkel probleem omdat uit te besteden. Het resultaat mocht er wezen. Ik kan iedereen Meindert aanraden!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6

01 maart 2015

Rik

Meindert is prettig in het contact, heeft verstand van zaken, is transparant en houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Bij ons heeft dat geresulteerd in een snelle verkoop voor een goede prijs. We hebben Meindert gekozen nadat we hem als verkopende makelaar hadden meegemaakt bij een woning waarin wij geïnteresseerd waren waarbij hij een goede indruk achterliet. Wij zijn zeker tevreden en zouden zeker weer voor hem kiezen mocht het nog een keer nodig blijken.

  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2

12 februari 2015

Egbert Potgieter

goed bezig, concept met styliste is prima

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9

09 februari 2015

Tineke Meijer

Meindert Zomer is een Makelaar zoals je eigenlijk hoopt dat een makelaar is. Eerlijk, verstand van zaken. Hij overlegt veel, legt veel zaken in begrijpelijke taal uit. Als verkoper van een huis zijn er best een hoop zaken die geregeld moeten worden, maar samen met deze makelaar verliep het hele verkoopproces overzichtelijk en snel. Mede door zijn inzicht en zijn collega Janna als interieur stylist is mijn huis snel verkocht! Zeer tevreden.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10

05 februari 2015

Ron en Anja Mannen

Wij hebben zeer goede ervaring met Meindert Zomer opgedaan. Meindert heeft een goed concept uitgewerkt waarmee op een effectieve manier onze woning in de markt is gezet. Door samenwerking met een goede fotograaf en een prima styliste kon onze woning binnen 3 weken worden verkocht. Wat heel prettig was dat er bij het verkoopproces altijd dezelfde dag terugkoppeling was hoe de bezichtigingen waren verlopen. Juist die informatie is belangrijk om te ervaren hoe het eigen huis nog beter gepresenteerd kan worden.

Deze samenwerking resulteerde er in dat wij Meindert Zomer ook als aankoopmakelaar hebben ingeschakeld. Ook bij de aankoop heeft zijn aanpak er in geresulteerd dat hij ons op objectieve wijze heeft begeleid en ook de durf had ons te confronteren, waardoor wij niet te impulsief een keuze hebben gemaakt voor onze aankoop van een andere woning. Hij maakt makkelijk contact met zijn klant en al snel is er een vertrouwensband. Kortom, wij zijn dik tevreden. Meindert, we geven je op alle onderdelen een 10 en zullen je zeker bij anderen aanbevelen.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2

03 februari 2015

Victor Heisterkamp

Een moderne makelaar, met een eigen aanpak. Wij hadden een moeilijk verkoopbaar huis, dat wisten we van te voren. Deze makelaar durfde het wel aan, en is goed bereikbaar per telefoon en mail, ook buiten kantooruren. Dat is natuurlijk erg fijn als je allebei full time werkt. Ons huis was dus moeilijk verkoopbaar, maar met wat creatieve ideeën wist Meindert (Zomer) het toch voldoende onder de aandacht te brengen. Bij de eindonderhandelingen liet hij zich (wat mij betreft) van een zeer sterke kant zien door met enkele telefoontjes, en in een tijdsbestek van anderhalve dag, een wat laag bod op te krikken naar een goede verkoopprijs. Meindert kan kijkers erg goed inschatten en kiest op basis daarvan de juiste benadering. Ook erg aangenaam in de omgang. Al met al een zeer positief gevoel aan overgehouden.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4

3 februari 2015

Marieke Gierveld

Meindert is creatief, weet de mooie punten van je huis perfect te benadrukken, zorgt voor prachtige foto's en een mooie presentatie. Daarnaast is hij prettig in omgang, goed bereikbaar, enorm flexibel en een doorzetter.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10

18 januari 2015

Harm Wierenga

komt zijn afspraken na. (snelle) communicatie staat bij hem hoog in het vaandel blijft realistisch en beloofd geen luchtkastelen.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10

19 december 2014

Ronald

Een 10! Ja, ik kan niets bedeken waarom het een 9 of minder zou moeten zijn. Meindert zet zich vanaf het eerste tot het laatste moment 100% in. Heeft kennis van de markt. Doet veel onderzoek vooraf. Hij is betrokken en stipt. Komt nooit te laat en gaat professioneel om met het geheel. Als je je huis wil verkopen, neem Zomer Makelaars, tenminste als je het zeker weet. Want je huis is eerder weg dan je denkt voor een goede prijs. In ons geval zelfs iets meer dan verwacht. Top Meindert Zomer.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

17 november 2014

Feikje Elzinga

Denkt goed mee, en weet het vertrouwen van beide partijen te winnen, waardoor de onderhandelingen prettig verlopen.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4

15 november 2014

Aline Landman

Echt een makelaar die weet wat je ervoor moet doen om anno 2014 een huis te verkopen. Duidelijk, vriendelijk, snel en vooral met humor. Heeft goede kennis van de markt en weet hoe belangrijk de presentatie van je huis is, zowel qua styling als qua fotografie. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat het appartement van mijn vriend al na een paar weken was verkocht.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2

15 november 2014

Bert Zeevat

Een menselijke makelaar. Vriendelijk, reageert snel, heeft verstand van zaken en weet hoe het er in de huizenmarkt voor staat. Zodoende een gedegen, eerlijk advies. Dat heeft geresulteerd in een supersnelle verkoop van mijn appartement. Al na 11 dagen hadden we een akkoord bereikt!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8

21 oktober 2014

Albert en Anja van Dijk

IK had op google gevonden de beste makelaar van Zwolle waaruit Zomer makelaars naar voren kwam, dus hem gebeld om te kijken wat hij voor ons kon betekenen bij de verkoop van ons huis Het is een makelaar naar ons hart ;)we hebben veel lol en humor met elkaar en ons huis heeft hij zeer snel weten te verkopen. Ook in moeilijke tijden was hij er voor ons.Als je hem belt is hij er altijd voor je of hij belt je snel weer terug, dus of voor het verkopen van een huis of met de aankoop van een huis kan je altijd bij hem terecht en het alles totaalplaatje met financieel adviseur zijn we echt dik tevreden. Super wat jullie voor ons hebben betekend en nog voor ons kunnen betekenen met de aankoop van ons nieuwe huisje!!Hij doet zijn naam eer aan zoals het op google vermeld wordt.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9

20 oktober 2014

Mark de Boer

Zeer tevreden. Kennis van zaken, effectief gebruik van moderne marketinginstrumenten t.b.v. optimale exposure, snel schakelen, prettig in de omgang en een heel realistische en eerlijke benadering. Uitstekende makelaar "nieuwe stijl".

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,4

20 oktober 2014

Astrid Spruijt

goed bereikbaar. weet veel mensen te bereiken via social media. prettige, eerlijke man.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

8

27 september 2014

Kleijer

Wij hebben Meindert ervaren als een prettige makelaar. Hij is duidelijk in wat kan en niet kan en communiceert snel en goed. We hadden wat opstartproblemen met de fotografie en de plattegronden, maar die heeft hij prima opgelost. Ook over het eindresultaat zijn we zeer te spreken: ons huis was binnen een aantal maanden verkocht.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2

22 september 2014

Meijerink

Goeie communicatie Vol enthousiasme Snelle en prettige samenwerken en afwikkeling

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8

01 september 2014

Ralf Creemers

Reageert snel en communiceert alle ontwikkelingen duidelijk naar de klant.

  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9,2

01 september 2014

Gea Harders-Roelofs

Tevreden over de vriendelijke benadering. Toegangelijk en meedenkend. Geeft de tijd om rustig na te denken en neemt de tijd voor alles wat van belang is.Heeft mensenkennis.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9

27 augustus 2014

Maarten en Herma Regterschot

Met zijn kennis en eerlijke mening heeft Meindert ons goed geholpen met het maken van een keuze voor een huis. Hij dacht goed met ons mee en luisterde goed naar onze wensen. Hij heeft een creatieve manier van onderhandelen waardoor de onderhandelingen zeer goed zijn verlopen. We hebben zijn er blij mee dat we hem hebben gevraagd als aankoopmakelaar en kunnen hem iedereen aanraden!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2

26 augustus 2014

Corine

Accuraat, eerlijk, persoonlijke benadering en maakt veel gebruik van Social Media. Geeft eerlijk aan wat de mogelijkheden zijn, foto's voor internet en brochure zijn realistisch en mooi (mede door gebruik te maken van de diensten van een interieurstyliste) en als verkopende partij mag je zelf aangeven welke foto's de voorkeur hebben. Een aantal jaren geleden hebben we onze woning via een andere makelaar in de verkoop gehad en dat leverde ons in 1,5 jaar tijd 1 kijker op, bij Meindert Zomer hebben we in ca. 7 maanden ca. 12 bezichtigingen gehad en dat heeft geresulteerd in verkoop van de woning; zegt genoeg!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

9,2

14 augustus 2014

Roy Reuvekamp

Meindert heeft een no-nonsense aanpak. Geeft goed tips om het huis weer net wat fraaier dan het al is op de foto te krijgen. Ook de partners met wie hij samenwerkt op gebied van fotografie en hypotheken zijn net zeer ervaren. Meindert is altijd goed bereikbaar, reageert snel op mails en maakt goed gebruik van de social media. Dit samen met feit dat hij een "kleinere" makelaar is met goede aandacht voor zijn klanten heeft ons over de streep getrokken om voor hem te kiezen. Uiteindelijk hebben we ons huis binnen 6 weken verkocht. Kortom echt een makelaar van deze tijd. Een aanrader.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9

14 augustus 2014

Gertjan Odink

Ik ben zeer tevreden over Zomer Makelaars. Vanaf het moment dat mijn vrouw en ik op huizenjacht zijn gegaan, heeft Meindert ons goed geadviseerd. Een makelaar die eerlijk durft te zijn, en je dus ook adviseert om iets niet te kopen, ook al ben je zelf enthousiast. Verder is Meindert goed bereikbaar, en communiceert hij elke stap tijdig door. Aanrader!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10

14 augustus 2014

Gerjan Wagenvoord

Wij zijn zeer tevreden over de totale behandeling en benadering van ons als persoon door de wijze van communiceren, modern, bondig, duidelijk en toch persoonlijk. Uiteraard geldt dit ook t.a.v. de verkoop aangezien de te verkopen woning binnen 4 weken verkocht is.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8

14 augustus 2014

Klaas van de Gevel

Meindert heeft ons begeleid in de aankoop van onze eerste woning. Hierbij hebben we nuchtere, duidelijke adviezen gekregen in elke stap van het aankoopproces. Door zijn kritische blik hebben we een aantal valkuilen vermeden en uiteindelijk binnen korte tijd het ideale huis voor ons gevonden. Meindert was op alle momenten van de dag goed bereikbaar, op al onze vragen kregen we snel antwoord via mail, whatsapp of een telefoontje. Tijdens bezoeken neemt hij de tijd zonder telefoontjes tussendoor.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,4

30 juni 2014

Aron

Prima advies gekregen en goed meegedacht over onze persoonlijke situatie!

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6

21 juni 2014

Astrid

prima service, heel snel met reageren, luistert en denkt mee!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4

16 juni 2014

Rene S

Eindelijk is geen standaard makelaar (type snelle gladde jongen). Duidelijk en direct communiceren. Snel antwoorden op vragen (mondeling en per mail). Goede begeleiding van A tot Z. Een makelaar om in gedachten houden voor als je hem zelf nodig hebt.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2

14 juni 2014

Wim en Dana von Lindheim

Meinderd is een professional met een scherp inzicht op de huizenmarkt, maar ook met persoonlijke aandacht voor jou situatie. Zomer makelaars was voor ons een erg goede ondersteuning, was altijd te bereiken, en gaf ons meer zekerheid in de grote aankoop die we gingen doen.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9

08 mei 2014

Onno

Een zeer tevreden klant. Meindert heeft me geholpen bij de aankoop van een woning. Op contact via telefoon, mail en whatsapp wordt vlot gereageerd, ook tijdens niet gangbare uren van de dag. Na contact met de verkoper / makelaar van de verkopers werd ik zo goed als direct geinformeerd. Vervolgstappen tijdens het aankoopproces gingen in goed overleg. Hij geeft advies en jij bent degene die beslist (dus ook anders dan het advies) Wat betreft de prijs voor de dienst. Er is genoeg ruimte. Achteraf gezien had ik misschien wat scherper kunnen zijn maar gezien de manier van werken en het resultaat ben ik tevreden, ik heb er een goed gevoel bij.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4

30 april 2014

Geesje en Gerard Geurts

Meindert Zomer is een zeer betrokken makelaar. Hij haalt alles uit de kast om je huis te verkopen. Ook bij de aankoop van je nieuwe huis staat hij met raad en daad voor je klaar.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,8

29 april 2014

Marja Schots

Zomer denkt actief met je mee en geeft goede adviezen. Is realistisch in de verwachtingen of uitspraken Is zeer goed bereikbaar ook buiten de normale kantooruren Is uitvoerig, soms wat breedsprakig, in de gevoerde gesprekken. Is prettig in contact.Heeft kennis van zaken.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 8

9,4

06 maart 2014

f.w.mensen

Meindert leeft zich goed in je situatie in, is deskundig en eerlijk in zijn adviezen. Hij is goed bereikbaar voor je vragen en denkt echt met je mee. Kortom, een fijne makelaar!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4

05 januari 2014

Dino

Meindert heeft mij begeleid bij de verkoop van mijn huis en heeft hierbij een creatieve aanpak gehanteerd. Zijn werkwijze beviel me zeer goed en mijn huis was dan ook binnen een korte periode verkocht. Daarnaast is Meindert altijd heel goed bereikbaar en houd hij je goed op de hoogte van eventueel nieuws, dit vond ik erg prettig. Meindert, bedankt!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

10

05 januari 2014

Mark Roelofs

Wij hebben Meindert Zomer leren kennen als een echte professional, met veel oog voor de mens achter zowel de koper als de verkoper. Meindert is praktisch altijd bereikbaar, heeft ons goed geadviseerd en komt zijn afspraken meer dan na! Mede dankzij zijn doortastendheid is het gelukt om binnen een kleine maand (en op de valreep met het nieuwe jaar) de koop te sluiten, iets wat voor ons financieel veel gunstiger was. Mochten wij ooit weer een huis kopen of verkopen dan zullen we zeker weer bij Zomer makelaars aankloppen.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4

24 december 2013

George ten Brink

Recht door zee. Goede informatie. Mooie brochure. Professioneel advies over de beste inrichting van de woning. Professionele fotografie. Proactieve houding. Reële prijsbepaling. Altijd snelle terugkoppeling. Maakt gebruik van video filmpjes voor de promotie van het huis. Gets the job done !!!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10

30 oktober 2013

Anke Althof-de Kleine

Zelden een makelaar gezien die enthousiaster en gedrevener is dan Meindert Zomer. Hij reageert op al je wensen en vragen en is kundig en alert. Samen met de styliste heeft hij ons goede tips gegeven. Ons huis was binnen 4 weken verkocht, en dat in deze tijd!. Zelfs de kopers van onze woning vertelden hoe prettig ze de begeleiding van Meindert vonden tijdens de bezichtigingen in ons huis! We hebben de laatste tijd ook enkele woningen bezichtigd met verschillende makelaars,hierdoor kunnen wij dan ook met zekerheid zeggen dat Meindert een positieve uitzondering is!!!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6

29 oktober 2013

Peter

Zeer tevreden, deze makelaar is zeer betrokken ook na sluitingstijd indien nodig, hij denkt mee en reageerd vlot op telefoontjes of sms. En natuurlijk zakelijk gezien probeerd hij voor zijn klanten zoveel mogelijk er uit te halen. Wat ook fijn is dat alles in overleg gaat met de klant. Kortom proffesionele aanpak met persoonlijke inbreng wat ons goed is bevallen. Je vind dat wat minder snel bij de grote jongens.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9

26 augustus 2013

Petra

Zomer Makelaars neemt de tijd voor je, luistert goed, denk mee, biedt alternatieven, geeft jezelf de kans te beslissen zonder op te dringen, heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Is goed bereikbaar, belt terug als hij dat beloofd heeft. Communiceert goed. En waarom er geen 10-en staan: 10-en geef ik in de regel niet, 9 is voor mij al een uitzonderlijk hoge score.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9

23 augustus 2013

Karen Alons

Meindert Zomer heeft snel gehandeld, snel gecommuniceerd en luistert goed en denkt mee. Ook het communiceren via verschillende kanalen, telefoon, whatsapp en inzetten van sociale media bevalt goed. Prachtige presentatie gemaakt van het huis. En de uitkomst is zeer naar tevredenheid. Tienen geef ik nooit, ik geloof niet in perfectie, maar daar ligt het dicht bij.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6

02 juli 2013

Arie Ruitenbeek

Zomer Makelaars is een jong en flexibel kantoor dat de klant centraal stelt. Bereikbaarheid is zeer goed ook buiten kantooruren en de opvolging van verzoeken verloopt vlot. Heeft begrip voor koper en verkoper en vindt daarom de juiste balans.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

10

02 juli 2013

Fabrice & Sonja

Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Zomer Makelaars. Meindert is een erg gedreven en commerciële makelaar. Hij geeft je als verkoper de ruimte om mee te denken over de verkoop van je woning maar is ook zeker kritisch als je er zelf naast zit. Door een goede prijstelling en mooie presentatie hebben we veel bezichtigingen gekregen en is ook in deze tijd onze woning snel verkocht. Meindert is een makelaar die de woning ook echt verkoopt en iedere bezichtiging met beide handen aangrijpt om de woning te verkopen. Meindert dank je wel! Meindert is snel in het geven van terugkoppeling na bezichtigingen of biedingen en is telefonisch goed bereikbaar. Waar andere woningen in onze straat 1,5 jaar te koop staan was die van ons binnen 8 weken verkocht!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10

25 juni 2013

Ed Aubri

Zeer tevreden, snapt waar het om gaat en neemt daarop de juiste beslissing, verkoop betekend actief bezig zijn en dat gebeurt ook.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8

18 juni 2013

Jornt

Er word goed meegedacht en je wordt in het hele proces begeleid indien gewenst. Ook wordt er goed nagedacht over de presentatie van het te verkopen object waardoor de kans op verkoop aanzienlijk vergroot wordt. Ik ben dan ook erg tevreden met het verloop van het gehele (ver)koop traject. Zeker aan te raden!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6

07 mei 2013

Danielle Jansen

Meindert heeft verstand van zaken. Hij neemt je mee vanaf het eerste moment van bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht. Gedurende deze periode heeft hij ons stap voor stap in het aankoop proces meegenomen en heeft ons veel uit handen genomen. Alles was goed en op tijd geregeld. Kortom: zeer tevreden!

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10

02 mei 2013

William Potkamp

Klantvriendelijk, enthousiast, overtuigend tegenover de verkopende partij, snelle reactie op gestelde vragen, denkt mee in mogelijkheden van klant.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8

02 mei 2013

Maurice van Raalte

Meindert is erg betrokken geweest bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij staat open voor allerlei (op allerlei tijdstrippen) soorten vragen wat de 'regelstress' voor een dergelijke verhuizing aanzienlijk verminderd. Hij zorgt voor alle stappen in het aankoopproces. Betreft de onderhandeling heeft hij van 200K 190 K gemaakt, waar wij zelf voor geen mogelijkheid wat af hadden gekregen aangezien de woning al van 247 naar 200 was verlaagd. Chapeau! Verder is zomer makelaars laagdrempelig en benaderbaar wat zorgt dat je je geen zorgen maakt of een vraag 'dom' is of niet. kortom, zomer makelaars: een investering an sich en een heleboel zorgen minder.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8

06 april 2013

Ingmar

Hij luistert naar wat de klant wil. Hij komt de afspraken na en is op tijd. Hij kan goed advies geven. Hij is altijd telefonisch bereikbaar.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2

03 april 2013

Vincent Linckers

Duidelijk & persoonlijk

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,6

03 april 2013

Michiel Miltenburg

Meindert Zomer is een zeer gedreven makelaar. Hij heeft vanaf het eerste moment goed inzicht gehad in de markt en een goed advies gegeven. Als we vragen hadden was Meindert Zomer zeer goed bereikbaar, zowel overdag als in de avond konden we bellen, mailen en via WhatsApp communiceren. Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben we gebruik gemaakt van Zomer Makelaars.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2

05 februari 201

Miedema

Ik ben erg tevreden omdat het contact met Zomer Makelaars vanaf dag 1 erg goed was. Ik werd altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en Zomer Makelaars heeft er voor gezorgd dat ons huis binnen 4 maanden is verkocht!

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8

26 januari 2013

Baron

Ik heb Meindert Zomer getroffen als verkopende makelaar. Hij is vriendelijk, kundig en to the point. Hij heeft het initiatief genomen om ook samen nog een andere identieke woning te bekijken, waar een verbouwing was gedaan die ik zelf ook wilde gaan doen. Daardoor kon ik makkelijk de effecten van de verbouwing inschatten.

  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9

26 november 2012

Karin Medendorp

Goed advies en fijne communicatie

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2

15 oktober 2012

Patrick Harms

Snel, accuraat. Keurig qua afhandeling. Geeft extra aandacht waar nodig.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6

06 oktober 2012

Geerhard

Bedankt Meindert dat je ons zo goed hebt begeleid en geadviseerd bij de aankoop van onze nieuwe woning, er komt toch meer bij kijken dan we in eerste instantie hebben gedacht, we zijn er erg blij mee

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9

01 oktober 2012

Alie

betrokken, persoonlijk

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9

05 september 2012

Marco Sanders

Zomer Makelaars is altijd bereikbaar. Per telefoon, per email of via de website staat Zomer Makelaars altijd klaar voor al je vragen. Voortgang van de verkoop van de woning wordt vermeld op een eigen omgeving te bereiken via internet, zodat je altijd op de hoogte bent. Er wordt gebruik gemaakt van diverse digitale verkooptools, waaronder Facebook, Hyves, Youtube etc. etc. om je huis op deze manier, naast Funda, ook te promoten. Dus Zomer Makelaars is echt bij de tijd tot menig ander makelaar, dus ik raad iedere woningeigenaar aan Zomer Makelaars uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek, wanneer er gedacht wordt om de woning te verkopen. Ik wens Zomer Makelaars dan ook het allerbeste toe.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10

05 september 2012

Ronald

Meindert gaf direct het gevoel dat hij ons wilde helpen. Een zeer betrokken mens. Wat direct opvalt is de enorme schat aan kennis wat hij in huis heeft. Hij is zeer betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na, ook als iets niet lukt komt hij direct met een oplossing. Hij is ook een meester in het bijsturen van het uitgestippelde plan als dat nodig is. Wat voor ons nieuw was is de inzet van social-media. Hij haalt werkelijk alles uit de kast. Een leuke spontane kerel. Wij zijn erg blij hem te hebben ontmoet.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8

05 september 2012

Cor de Goei

Zomer Makelaars is erg betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na. Ik kan hem ook 's avonds bellen. Hij is sowieso eigenlijk altijd wel bereikbaar. Hij heeft ook veel kennis en weet hoe de markt in elkaar steekt. Prijs kwaliteit is meer dan voldoende. Hij zet ook op een hele goede manier socialmedia in om jou huis onder de aandacht te brengen.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2

05 september 2012

Jelle van der Heijde

Persoonlijke, snelle en professionale aanpak. Weet goed in te spelen op de wensen.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4

05 september 2012

STEVEN

Zomer Makelaars is de betrouwbare partner als u een huis wil kopen of verkopen. Zomer Makelaars bied een ruim pakket aan mogelijkheden.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 7

9,6

24 augustus 2012

Fam. G. Volbeda

Er werd snel contact met ons opgenomen en we werden dezelfde week nog bezocht. Er was aanvankelijk wat onduidelijkheid over de prijs, maar dit werd snel en naar tevredenheid opgelost. Er volgde binnen twee weken een professioneel en realistisch taxatierapport. Wij zijn erg tevreden over deze makelaar.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9

08 augustus 2012

Wouter Hoogland

Duidelijkheid Snelheid Veel contact Veel en goed overleg Eerlijk

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10

21 mei 2012

Esther

Zomer makelaars zijn altijd bereikbaar ook in de avond-uren en in het weekend. Ze bellen altijd meteen terug. Ze zijn altijd vriendelijk en service gericht. Ze doen echt hun best voor je en je wordt bij alles ingelicht. Ik ben super tevreden, mijn complimenten Zomer Makelaars, ga zo door!

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6

22 april 2012

Esther

Dhr. Zomer is een makelaar die bij de aankoop echt het onderste uit de kan haalt, hij heeft mij geweldig geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe stekkie. Hij is ook buiten kantooruren bereikbaar hetgeen goed uitkwam omdat ik overdag werk.

  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6

16 april 2012

Marjolein Brouwers

Persoonlijke en betrokken manier van werken. Daarnaast goed bereikbaar, ook na kantoortijden.

  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

 

FUNDA BEOORDELINGEN:

Een funda gebruiker

Van Nispensingel 81

Geschreven op 22 augustus 2016

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zeer deskundig. Goed bereikbaar en altijd goede adviezen. Er wordt altijd de tijd genomen om je goed van diens te kunnen zijn.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Goudplevierstraat 57

Geschreven op 2 juli 2016

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Een heel toegankelijke makelaar met een deskundig team om hem heen. Van begin tot eind goed begeleid door medewerkers die plezier hebben in wat ze doen en dat ook over brengen. De verkoop ging ontzettend snel met een mooie verkoopprijs. Zeker een aanrader!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Polbeek 55

Geschreven op 29 juni 2016

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Fijne makelaar met een goede manier van de woning op de markt zetten. Onze woning was binnen een week verkocht!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Mevr. Ten Have

Ruusbroecstraat 94

Geschreven op 24 juni 2016

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Fantastische makelaar en team. Altijd bereikbaat en denken met je mee. Geen vraag is ze teveel. Mochten wij in de toekomst weer een makelaar nodig hebben dan kiezen wij zeker weer voor Zomer Makelaars!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Mevr. Loot

Ruusbroecstraat 94

Geschreven op 24 juni 2016

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Veel en prettig contact, te allen tijde bereikbaar. Fantastisch team inclusief een styliste en fotografe, strakke foto's en tekst op funda waardoor er veel bezichtigingen waren. Na 3.5 jaar in de verkoop via andere makelaars, verkoopt Zomer Makelaars het binnen 1 maand. Alle beloftes hebben ze waar gemaakt.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Dhr. Smink

Almelose Kanaal 69

Geschreven op 21 juni 2016

8,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert Zomer heeft een passie nl. huizen verkopen. Wij hadden een ark te koop en dat is toch weer net even wat anders. Voor Meindert was dit nieuw maar hij ging er voor! Het contact verliep op een fijne manier, no nonsens, makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Wij waren aanvankelijk niet tevreden met onze plaatsing op Funda, hij had hier begrip voor, kwam zelf langs en heeft ter plekke wijzigingen doorgegeven, super actie! Ook prima contact met Klarisse en Inge van kantoor. Wat wij ook fijn vonden: geen dure kantoorlocatie! Het gaat om de klanten!

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Fluessen 91

Geschreven op 6 juni 2016

8,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Het contact kwam snel op gang, Zomer maakt waar wat ze beloven. De aanbeveling van de styliste heeft super gewerkt, zij maakte een plaatje van ons huis. Zomer organiseerde een open-huis uurtje dat heel goed werkte: binnen 4 dagen was mijn huis verkocht, ruim boven de vraagprijs! Als dat geen goed makelaarschap is......

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Belvédèrelaan 408

Geschreven op 23 mei 2016

8,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomer Makelaars hanteert een zeer gedegen aanpak in de voorbereiding in aanloop naar het te koop zetten van de woning. De samenwerking met een styllist helpt om een zeer heldere en overzichtelijke foto rapportage te krijgen. Ik denk dat deze aanpak zeer goed overkomt op potentiele geinteresseerden via Funda.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 7

 

Een funda gebruiker

Beethovenlaan 472

Geschreven op 7 mei 2016

8,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Prima begeleiding gekregen bij de verkoop van ons huis. Komt regelmatig met nieuwe ideeën om het huis beter in de markt te zetten.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. Reinders

Van Raasfeldmarke 25

Geschreven op 6 mei 2016

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomer ingeschakeld voor zowel verkoop als aankoop. Gebruikt een goede verkoopstrategie waardoor we boven de vraagprijs / marktprijs zijn geeindigd. Prettige samenwerking en veelvuldig contact buiten kantooruren. Bij aankoop behoedt hij voor teveel emotie en blijft de feitelijke kant beoordelen.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Dhr. de Koning

Billitonstraat 24

Geschreven op 2 mei 2016

9,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Snel in de verkoop . rustig in het contact. Betrouwbaarheid voorop. En je kan je vragen goed beantwoord krijgen.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Mevr. Althof

Dorpsstraat 53

Geschreven op 15 april 2016

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Voor de tweede keer al een geweldige ervaring, het hele aankoop en verkoopproces door Meindert Zomer en zijn zeer betrokken team. Alles tot in de puntjes geregeld, opmerkzaam, betrokken,attent en zeer kundig.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Obrechtstraat 379

Geschreven op 8 april 2016

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Het proces van het verkopen van mijn huis is zeer soepel verlopen ondanks dat er voor mijn gevoel een hoop op mij afkwam. Wat mij goed heeft geholpen is dat ik door de heldere en prettige manier van communiceren door de makelaar op elk moment wist waar ik aan toe was. Verder heb ik de begeleiding tijdens het gehele verkoopproces als zeer p …

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Paasloostraat 58

Geschreven op 5 april 2016

8,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomer Makelaars is een prettige makelaar, je weet precies wat je aan ze hebt, afspraken worden na gekomen en na een bezichtiging krijg je direct terugkoppeling.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 7

 

Een funda gebruiker

Leiendekkerstraat 13

Geschreven op 29 maart 2016

7,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Verkoop woning erg snel gegaan. Woning slechts 3 weken te koop gehad en na enkele bezichtigingen was het verkocht.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 7
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Canneveltstraat 1

Geschreven op 23 maart 2016

7,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Goed bereikbaar en altijd goede terugkoppeling. Werkwijze van in de markt zetten, foto's en samenwerking met stylist heel goed.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 7
  • Prijs/kwaliteit 6

 

Mevr. Limburg

Zijdwendestraat 2

Geschreven op 21 maart 2016

7,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Bij Zomer Makelaars werkt een prettig team mensen: vertrouwelijk en een open manier van communiceren.

  • Lokale marktkennis 7
  • Deskundigheid 7
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. Visser

Van Hemertmarke 26

Geschreven op 20 maart 2016

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

We zijn erg blij met de begeleiding die Meindert Zomer en zijn team hebben verleend bij de verkoop van onze huidige woning en de aankoop van onze nieuwe woning. De Verfrissende en energieke aanpak van Meindert en zijn collega's heeft geleid tot een zeer vlot en voorspoedig gelopen verkoop- en aankooptraject. Het contact hebben wij als zeer …

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Meld misbruik

 

Een funda gebruiker

Koggekade 64

Geschreven op 19 maart 2016

8,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zeer klantgerichte makelaar met uitgebreide verkoopondersteuning (opknappen, styling, foto's) die zijn beloftes waarmaakt en integer handelt

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 8

Dhr. Lont

Herautstraat 49

Geschreven op 21 februari 2016

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Deskundige makelaar waarbij naast huis ook de persoon centraal staat. Goede begeleiding gehad bij zowel verkoop als aankoop van woning.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Van Hemertmarke 10

Geschreven op 18 februari 2016

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Makkelijk te bereiken en luisterde goed naar de persoonlijke situatie. Pakte goed door en legde goed uit wat zijn stappen waren (en tactiek). Toegankelijk, niet uit de hoogte en zonder poespas. Hij dacht goed mee, net zoals de styliste en fotografe.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Pijlkruid 22

Geschreven op 1 februari 2016

8,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomers Makelaar is de makelaar die doet wat hij zegt. Oprecht de nieuwstijd makelaar. Speerpunten: - Professionaliteit l - Makkelijk benaderbaar - Altijd bereikbaar - Doet wat hij zegt - Stelt zich actief op

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. Wagenvoord

Koningin Anna Paulownastraat 9

Geschreven op 28 januari 2016

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Deze makelaar gekozen na een eerder ervaring en ook nu geen enkele wanklank te bedenken; betrokken, accuraat, duidelijk(heid) naar verkopende partij, goede inschatting van verkoopmethode (na overleg), snelle reacties na (digitale)vragen, digitaal actief en up to date, goede begeleiding in aankoop nieuwe woning en lbnl sympathiek en integer …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Koningin Anna Paulownastraat 9

Geschreven op 27 januari 2016

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

We hebben Meindert Zomer ingeschakeld bij de verkoop van het huis van familie. We hebben Meindert Zomer toen gekozen omdat hij rustig, vriendelijk, zeer kundig en betrouwbaar overkwam. Dat we hem voor de verkoop van ons huis hebben gevraagd, zegt genoeg eigenlijk. Toch wil ik nog benadrukken dat hij gezorgd heeft voor een zeer goede begele …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Mevr. van der Kamp

Graspieperstraat 79

Geschreven op 31 december 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert is een top makelaar. Hij staat klaar voor zijn klanten. Altijd goed te bereiken. Ook werkt hij met een leuk team.Wij zouden hem zeker aanraden bij anderen en mochten we opnieuw een woning verkopen dan weten we wie onze makelaar zou zijn. Zomer Makelaar! Bedankt Meindert!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Oldruitenborghstraat 36

Geschreven op 24 december 2015

8,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomer Makelaars geeft altijd netjes en tijdig feedback na bezichtigingen. Ze komen afspraken keurig na en communiceren op een prettige manier. Er wordt goed meegedacht bij de verkoop in opties en mogelijkheden. Het styling pakket zorgt ervoor dat de woning op een keurige wijze gepresenteerd wordt. Al met al zeer tevreden over het gehele verloop van de succesvolle verkoop.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Glanerbeek 41

Geschreven op 8 december 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zeer goede makelaar , doet datgene wat je van een makelaar mag verwachten, de adviezen en persoonlijke aandacht zijn perfect.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Herautstraat 69

Geschreven op 12 november 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomer makelaars zijn zeer professioneel en tegelijkertijd erg persoonlijk. We hebben ons huis bij hen verkocht en ook weer aangekocht. Erg blij mee!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Dhr. van Dijk

Schaardijkstraat 2

Geschreven op 23 september 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Door o.a. een eigen stylist, een goede foto reportage en actieve houding en kennis van de makelaar, is de woning uitstekend gepresenteerd en zeer snel verkocht.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Dhr. Veger

Elzenmos 64

Geschreven op 19 september 2015

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Een heel betrouwbare Makelaar Zomer, ons huis was binnen 2maanden verkocht. Heeft ons prima begeleidt en heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden. Dus bij deze je moet bij Zomer makelaars wezen!!!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Keulenstraat 16

Geschreven op 19 september 2015

8,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

altijd op alle vragen antwoord gekregen, deskundige begeleiding, goed en snel reageren op mails en telefoontjes. afhandeling van het geheel is in goede handen bij deze makelaar.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 7

 

Een funda gebruiker

Larixstraat 4

Geschreven op 19 september 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Betrokken en reële manier van zaken doen. Heel vriendelijk en komt na wat hij belooft. Wij zijn zeer tevreden!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Mevr. Pikaart

Lindestraat 32

Geschreven op 1 september 2015

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert Zomer is een zeer deskundige, prettige makelaar. Hij is betrouwbaar in zijn (snelle) communicatie, zijn vakkennis en zijn ondersteuning. Wij waren zo tevreden dat we hem, na de verkoop van onze woning, ook als aankoopmakelaar hebben gevraagd.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Oude Deventerstraatweg 21

Geschreven op 28 augustus 2015

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert is een vakkundige, toegewijde makelaar met kennis van zaken. Hij is flexibel, snel en heeft een persoonlijke benadering. Meer dan eens nam hij alle tijd voor ons, terwijl we weten hoe druk hij het heeft. Hij is eerlijk naar alle partijen. Hij zorgde ervoor dat we rust konden bewaren en het zakelijk hielden, ondanks alle emotie die …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Dhr. Trip

Commissarislaan 24

Geschreven op 21 augustus 2015

9,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert Zomer heeft met zijn duidelijke en realistische aanpak ons huis binnen 3,5 maand verkocht. Wij zijn zeer tevreden. Altijd bereikbaar en terugkoppeling. Achter alles wat hij doet schuilt een strategie. Wat ons betreft: zeer aan te bevelen!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Dhr. De Bock

Van der Grondenmarke 34

Geschreven op 8 augustus 2015

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Na de eerste afspraak voor waarde bepaling hadden we snel een volgende afspraak om het vervolg door te spreken. Binnen 2 weken de foto's netjes en het huis op Funda. Direct een week later verkocht! Was helemaal top!

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Van der Grondenmarke 34

Geschreven op 7 augustus 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

We zijn super goed geholpen door Julia van Zomer Makelaars. Ze is erg toegankelijk en goed te bereiken. Bij Zomer Makelaars hanteren ze een goede aanpak om je huis zo goed mogelijk op de markt te krijgen waardoor de verkoop soepel en snel verloopt. Ook het openhuis dat ze organiseren als er meerdee aanvragen voor bezichtiging zijn werkt g …

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

De Savornin Lohmanlaan 2

Geschreven op 28 juli 2015

9,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Een makelaar die goede en duidelijke afspraken maakt en dat ook geheel nakomt. Prettig in de omgang en totaal niet opdringerig.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Mevr. Sijmonsma

Ranonkelstraat 19

Geschreven op 11 juli 2015

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Prof. Einthovenstraat 35

Geschreven op 22 juni 2015

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Prima contact gehad met de makelaar, weet van zaken en goed te begeleiden. De inrichting met kartonnen meubels voor de verkoop was een goed idee en heeft zeker geholpen. Mijnheer Zomer is erg prettig om mee samen te werken en geeft eerlijk advies!

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Mackayware 64

Geschreven op 18 juni 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert is een topper! Werkt samen met een kundige fotograaf en styliste, woning wordt goed gepresenteerd. Waardeschatting ook zeer reeel, kent je persoonlijk zodra je je naam aan de telefoon zegt en ook de woning die er dus bij hoort. Ik zou Meindert absoluut aanbevelen aan mensen die ik ken, met zo'n makelaarskantoor val je geen buil. Ook met de aankoop heeft Meindert ons behoedt voor een giga miskoop en later een goede deal bij een mooie woning voor ons gesloten. 3x zijn vraagprijs waard!!!!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Reggelaan 38

Geschreven op 8 juni 2015

8,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Ons huis was in no-time verkocht voor de prijs die we in gedachten hadden. De communicatie en informatievoorziening gedurende het traject waren steeds uitstekend.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. De Boer

Melenhorststraat 18

Geschreven op 24 maart 2015

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Deskundigheid gekoppeld aan betrokkenheid en snel schakelend. Prettig en direct en duidelijk in de omgang. Goeie, eigentijdse makelaar zonder "poespas" en overbodige franje. Absoluut een aanrader !

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. Rik Greveling

Piersonware 11

Geschreven op 16 maart 2015

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Wij hebben Meindert Zomer ervaren als een prettige makelaar, laagdrempelig, met goede uitleg en eenvoudig in het contact. De bereikbaarheid is uitstekend en zijn werkwijze zeer grondig. Hij staat voor de verkoop van de woning. De samenwerking met een verkoopstyliste werkt goed wat resulteert in een goede presentatie. Mede door zijn inzet e …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Van Nispensingel 27

Geschreven op 16 maart 2015

8,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Goede makelaar, zit er bovenop, is zeer actief voor de verkopende partij, Bereikbaarheid kan beter Ook als onderhandelaar zeer goed

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Tweede Weidjesstraat 20

Geschreven op 23 februari 2015

8,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Reageert snel en met kennis van zaken! In samenwerking met de styliste weten zij mee te denken en een strategie te bepalen over een zeer snelle verkoop . zie verder beoordeling op mijnmakelaar.nl

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Molenweg 34

Geschreven op 9 februari 2015

9,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Prettig in de omgang, creatief en modern. Wij hadden een niet standaard huis, en deze makelaar wist daar goed mee om te gaan.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Koggekade 212

Geschreven op 6 februari 2015

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Fijne persoon met voor mij kalmerende werking door zijn kennis en het vertrouwen dat hij uit straalt. "Het komt allemaal wel goed" en dat kwam het ook ondanks dat het een appartement was en niet de meest ideale tijd om te verkopen. Weergaloos mooie brochures ook die ze maken. Krijgt er bijna spijt van dat je het gaat verkopen 😉

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Van Ittersumstraat 36

Geschreven op 30 januari 2015

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert is gedreven en creatief. Regelt alles voor je op ieder moment van de dag. Zorgt voor prachtige foto's en goed advies. Perfect!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Goede ervaring. Meindert van Zomer Makelaars is makkelijk in contact en komt afspraken na. Heeft kennis van zaken. Denkt goed mee, komt met ideeën, geeft goed aan wat je als verkoper beter wel en niet kunt doen. Goede bereikbaarheid middels verschillende media (telefonisch, mail, sms, app's). De mogelijkheid om via hem hulp in te schakelen om de woning goed verkoopbaar te maken (styliste,fotograaf) vond ik ook erg prettig. Brochures, website, foto's etc etc... alles zag er steeds goed en verzorgd uit.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Mirteweg 11

Geschreven op 11 januari 2015

9,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

De samenwerking was van af het eerste moment tot de overdracht professioneel maar ook het persoonlijke werd niet vergeten. Ik kan de zomer makelaar dan ook zeker adviseren om mee in zee te gaan..ik wil dan ook nogmaals via deze weg de zomer makelaar bedanken voor de prettige samenwerking..

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Buckhorstlaan 40

Geschreven op 22 december 2014

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Wij zijn zeer tevreden over het algehele verkoopproces van onze woning door Zomer Makelaars. Dhr. Zomer is iemand die de markt kent en weet wat belangrijk is om een woning te verkopen. Stelt zich samen met verkoper een doel op welke termijn woning te verkopen en neemt een reëel standpunt in welke zaken te benadrukken en welke zaken te verb …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 7

 

Een funda gebruiker

Ter Pelkwijkstraat 7

Geschreven op 17 december 2014

8,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Beschrijf uw ervaring en geef daarbij een goede onderbouwing aan zaken die ook voor anderen belangrijk kunnen zijn bij het kiezen van een makelaar. Hoe verliep uw contact met de makelaar, wat waren uw verwachtingen, en wat ging er goed of fout?

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. Reuvekamp

Geschreven op 30 augustus 2014

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert heeft een no-nonsense aanpak. Geeft goed tips om het huis weer net wat fraaier dan het al is op de foto te krijgen. Ook de partners met wie hij samenwerkt op gebied van fotografie en hypotheken zijn eveneens ervaren. Meindert is altijd goed bereikbaar, reageert snel op mails en maakt goed gebruik van de social media. Dit samen met …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Dhr. Wagenvoord

Geschreven op 14 augustus 2014

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zeer adequaat en goed gebruik makend van modere media en bovenal een zeer prettig persoonlijk contact. Er moet een goed gevoel zijn bij dit contact en dat was zeer aanwezig.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 28 juni 2014

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

goede service, daadkrachtig, altijd bereikbaar en reageert heel snel, terugkoppeling dik in orde. zeker een aanrader!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 29 april 2014

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert Zomer is een zeer betrokken makelaar. Hij haalt alles uit de kast om je huis te verkopen. Ook bij de aankoop van je nieuwe huis staat hij met raad en daad voor ons klaar.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 19 januari 2014

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert, onderneemt veel om je huis goed in de markt te zetten en is voortvarend bij het verkopen.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Dhr. Ten Brink

Geschreven op 24 december 2013

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Recht door zee. Goede informatie. Mooie brochure. Professioneel advies over de beste inrichting van de woning. Professionele fotografie. Proactieve houding. Reële prijsbepaling. Altijd snelle terugkoppeling. Maakt gebruik van video filmpjes voor de promotie van het huis. Gets the job done !!!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 9 november 2013

8,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Doordat ik noodgedwongen mijn huis moest verkopen kwam ik op basis van zijn site bij Meindert terecht vooral het feit dat hij ervaring had met NHG trok mij over de streep.Ondanks tegenwerking van wat instanties zoals een woningstichting maar mede dankzij onze vastberadenheid en vooral die van Meindert (o.a het ophalen telkens weer van stukken die steeds opnieuw moesten gemaakt worden) is de woning toch verkocht.Alle hulde voor Meindert.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 9 oktober 2013

8,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

De makelaar heeft het appartement snel verkocht voor een redlijke prijs. Hij heeft ons goed advies gegeven en de verkoop goed begeleid. Tevens heeft hij ons goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 8
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Mevr. Petra Alons

Geschreven op 9 oktober 2013

9,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zomer makelaars is een prettige makelaar die de tijd voor je neemt, goed communiceert, zeker geen 9tot5 mentaliteit heeft en daar waar nodig alternatieve oplossingen biedt.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Mevr. Karen Alons

Geschreven op 2 oktober 2013

9,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert Zomer heeft vanaf het begin goed geadviseerd en altijd veel contact onderhouden. Heel goed voor ons onderhandeld. Hij werkt standaard met een stylist. Dit heeft een behoorlijke meerwaarde. Maakt een mooie presentatiemap. Communiceert ook via alle kanalen, sms, whatsapp, telefoon. Erg handig. Houdt ook 's avonds contact als nodig. …

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Dhr. Hoekstra

Geschreven op 18 juni 2013

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Er wordt goed meegedacht en Zomer makelaars is goed te bereiken als je vragen hebt. Ik heb dan ook een goed gevoel bij het gehele verloop van het (ver)koop traject. Naast de verkoop van de woning heeft de makelaar mij ook goed begeleidt in de aankoop van een nieuwe woning.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 21 mei 2013

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Meindert Zomer Makelaars. Meindert is een erg prettige makelaar, hij overlegt veel en geeft je zelf ook veel ruimte om inspraak te hebben hoe je de woning wilt verkopen. Meindert onderhield frequent contact met ons en we waren altijd direct op de hoogte van ontwikkelingen na bezichtigingen of biedingen. Wij hebben onze woning vrij vlot kunnen verkopen, dit is gelukt door het bepalen van de juiste koers en de inzet van Meindert. Meindert verkoopt je woning ook echt en geeft niet alleen maar een vrijblijvende rondleiding aan geïnteresseerde. Meindert dank je wel en veel succes!

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Dhr. Miltenburg

Geschreven op 19 maart 2013

10,0 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Meindert Zomer is bijzonder aan te raden als makelaar. Hij is zeer gedreven, reageert snel op vragen en denkt mee met de klant. Zijn manier van omgang met de klant is aangenaam, zonder snelle verkoop praatjes. Een groot voordeel van Zomer Makelaars is dat hij een beperkt aantal huizen onder behandeling heeft en zo zijn aandacht goed kan verdelen.

  • Lokale marktkennis 10
  • Deskundigheid 10
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Mevr. Miedema

Geschreven op 13 februari 2013

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

De communicatie en het contact met Zomer Makelaars waren zeer goed. Helder, deskundig, duidelijk en goed bereikbaar (ook 's avonds).

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 5 februari 2013

8,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Zeer gedreven en kundige makelaar. Servicegericht en flexibel, geeft net dat beetje extra. een prima prijs/kwaliteitverhouding.

  • Lokale marktkennis 8
  • Deskundigheid 8
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

 

Een funda gebruiker

Geschreven op 12 januari 2013

9,3 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Snel en adequaat kunnen schakelen, pro actief handelen, zeer goed bereikbaar, meedenken en duidelijkheid. Een prettig manier van werken waarbij goed gebruik wordt gemaakt van sociale media. Iemand die weet wat hij doet en het beste voor zijn (ver)kopers uit het vuur wil halen.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 9

 

Dhr. Voordepoorte

Geschreven op 1 december 2012

9,5 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Wij zijn heel erg tevreden over Zomer. Hij geeft je het gevoel dat hij er alleen voor jou is! Altijd bereikbaar, snel, goede communicatie, positief kritisch en gaat helemaal voor de verkoop van de woning. Aanrader!

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 10
  • Prijs/kwaliteit 10

 

Een funda gebruiker

Mozartlaan 180

Geschreven op 30 november 2012

8,8 Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

Prettig in omgang, deskundig, denkt goed mee, komt met goede nieuwe ideeen, kennis van de markt stand van zaken en de mogelijkheden.

  • Lokale marktkennis 9
  • Deskundigheid 9
  • Service/begeleiding 9
  • Prijs/kwaliteit 8

Contact >>